Görüş Bildir

SON DAKİKA! Kanaltürk ve Bugün TV de Türksat'tan kaldırıldı | Kanaltürk Türksat frekansları

Samanyolu TV grubundan sonra Kanaltürk ve Bugün TV de bu geceden itibaren Türksat'tan çıkarılacak.

SON DAKİKA! Kanaltürk ve Bugün TV de Türksat'tan kaldırıldı | Kanaltürk Türksat frekansları

Samanyolu TV grubundan sonra Kanaltürk ve Bugün TV de bu geceden itibaren Türksat'tan çıkarılacak.

İşadamı Akın İpek'e ait bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'nun; Digitürk, Tivibu, Teledünya ve Kablo TV’den çıkarılmasının ardından, bu gece de Türksat’tan da çıkarılacağı öğrenildi.

Kayyum'a devredilen iki kanala da Ekim ayı içerisinde tebligat gönderilmişti.

KANALTÜRK

2004 Haziran ayında gazeteci Tuncay Özkan tarafından kurulmuştur.

Bir dönem sadece İstanbul'da, VHF bandı üzerinden yayın yapan televizyon kanalı, Tuncay Özkan'ın kanalı satın almasıyla daha önce Doğan Yayın Grubu'nun Mecidiyeköy'de bulunduğu binaya yerleşmesi ve programlı yayına geçmesi ile beraber daha etkili bir kanal haline gelmiştir. Karasal yayın ile birçok ilde, Türksat aracılığı ile tüm Türkiye, Doğu Avrupa ve Orta Asya'ya yayın yapmaktadır.

12 Mayıs 2008 tarihi itibariyle Koza Grubu tarafından satın alınmıştır.

BUGÜN TV

Bugün TV, Koza Holding tarafından kurulan bir haber kanalıdır. Yayınlarına 1 Mayıs 2009'da başlamıştır. Bugün TV ,spor haberleri, tarihsel filmler, hayatın içinden belgeseller ve her saat başında haber yayınlanmaktadır.

Ayrıca Bugün TV, 18 Eylül 2014 tarihine Türksat 4A uydusunun devreye alınmasıyla birlikte HD yayına başlamış, SD yayınları ise Türksat 3A uydusu üzerinden devam etmiştir. Tivibu platformu üzerindeki yayınları 27 Eylül 2015 tarihinde, Digiturk platformu üzerindeki yayınları 08 Ekim 2015 tarihinde ve Teledünya platformu üzerindeki yayınları 12 Ekim 2015 tarihinde sonlandırılmıştır.26.10.2015 tarihinde Ankara 5. SULH Ceza Hakimliği kararı ile yönetimine kayyum ataması yapılmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi