Görüş Bildir

Son dakika! PKK'nın bomba yüklü kamyonu vuruldu

PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma da PKK'nın eylemlerde kullanmak üzere hazırladığı bomba araç imha edildi. ​Şırnak'ta kamyonete patlayıcı düzeneği yüklediğibelirlenen 2 PKK'lı terörist hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi.

Son dakika! PKK'nın bomba yüklü kamyonu vuruldu

PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma da PKK'nın eylemlerde kullanmak üzere hazırladığı bomba araç imha edildi. Şırnak'ta kamyonete patlayıcı düzeneği yüklediğibelirlenen 2 PKK'lı terörist hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğunda yürütülen Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Hüseyin Işık operasyonu kapsamında bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 2 teröristin, Cudi Dağı Anılmış Deresi mevkisinde bir kamyonete tüplerle takviyeli patlayıcı düzenekleri yüklediklerinin tespit edildiği bildirildi.

ATAK tipi helikopterlerle hava destekli operasyon düzenlendiği ifade edilen açıklamada, patlayıcı yüklü aracın imha edildiği, 2 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, bölgede operasyonların kararlılıkla devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir