Son dakika son durum Müge Anlı'da kayıp aranan Beratcan'ı kim öldürdü? Günahsız Beratcan Karakütük; annesinin günahının kurbanı olmuş...

Kartal'da 10 yaşındaki masum çocuk Beratcan Karakütük, ailesinin Müge Anlı ile birlikte arama umutları son buldu. Ne yazık ki Beratcan'ın cesedine Tuzla yakınlarındaki bir sulakta ualşıldı. Peki Beratcan'ı kim neden öldürdü. Otopsi raporuna göre sonu açıklandı mı? Annesinin gönül ilişkisi kurbanı mı oldu? Yoksa servis şoförünün tecavüzüne mi uğradı?

Son dakika son durum Müge Anlı'da kayıp aranan Beratcan'ı kim öldürdü? Günahsız Beratcan Karakütük; annesinin günahının kurbanı olmuş...

Kartal'da 10 yaşındaki masum çocuk Beratcan Karakütük, ailesinin Müge Anlı ile birlikte arama umutları son buldu. Ne yazık ki Beratcan'ın cesedine Tuzla yakınlarındaki bir sulakta ualşıldı. Peki Beratcan'ı kim neden öldürdü. Otopsi raporuna göre sonu açıklandı mı? Annesinin gönül ilişkisi kurbanı mı oldu? Yoksa servis şoförünün tecavüzüne  mi uğradı?

İSTANBUL Kartal’da okuldan çıktıktan sonra kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ten 15 gün sonra acı haber geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Beratcan Karakütük ile ilgili dün gelen bir ihbarı değerlendirdi. Ekipler, küçük çocuğun cesedini  Tuzla’da Tepeören’deki ormanlık alanda buldu. Beratcan’ın cesedi ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. İlk incelemede küçük çocuğun cesedinde kesik yada kurşun yarası olmadığı tespit edildi.

Kaçırdığı gün boğmuş

Kamera kayıtlarından yola çıkan ve ailenin ilişkilerini de göz önünde bulunduran polis, asıl faili belirledi. Beratcan’ın annesinin ilişkilerini araştıran polisler, küçük çocuğun annesiyle gönül ilişkisi olduğu öğrenilen ulaştırma şoförüne ulaştı. Küçük Beratcan’ı okul çıkışında kaçırdığı ve olay günü boğarak ormana attığı ifade edilen cinayet şüphelisini bulmak için birçok yere baskın düzenlendi. Ancak bulunamayan cinayet şüphelisinin il dışına kaçtığı tespit edildi. Olayla ilgili ifadesine başvurulan dört kişi ise bırakıldı.

‘Kaçırılmış’ olabilir denmişti

Kartal Yıldız İşcimen İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük, 9 Mart’ta okuldan çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı. Çocuğun bulunması için bölgede geniş çaplı aramalar yapılmış ama Beratcan’a ait hiçbir iz bulunamamıştı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken küçük çocuğun kaçırılmış olma ihtimali de değerlendirilmişti.

Kesin ölüm sebebi Adli Tıp'ta belirlenecek

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede talihsiz Beratcan’ın boğularak öldürülmüş olma ihtimali ağırlık kazanırken, Beratcan’ın kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemede belirlenecek.

CESET, ŞÜPHELİNİN TELEFON VE GSP SİNYALLERİ TAKİP EDİLEREK BULUNDU

Öte yandan polisin Beratcan’ın cesedine, olayın bir numaralı şüphelisi olan servis şoförünün cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. Aileyi de tanıdığı belirtilen servis şoförünün olay günü, Beratcan’ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Polisin sinyal bilgilerine takip edip şüphelinin aracıyla geçtiği her yerde yoğun bir şekilde aramaya yaparak cesede ulaştığı bildirildi.

HER YERDE ARANIYOR

Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin ortadan kaybolan servis şoförünü yakalamak için operasyonları sürdüğü öğrenildi. Olayın üzerindeki esrar perdesini şüphelinin vereceği ifadenin aydınlatacağı belirtildi.

olay ne idi

16 gün önce Yıldız İşçimenler İlkokulu'ndan 14.20'de çıkan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük eve gelmeyince ailesi, 19.15'te polise kayıp müracaatında bulunmuştu.

16 GÜNDÜR ARANIYORDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ve Kartal İlçe Emniyetine bağlı polisleri, minik Beratcan’ı bulmak için yoğun bir şekilde arama çalışmaları başlatmışlardı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri bugün, 16 gündür kayıp olan minik Beratcan Karakütük ile ilgili yeni bir ihbarı değerlendirdi.

 

Kartal'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan'ı öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförü aranıyor.

Kartal'da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ü öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförünün polis tarafından arandığı belirtildi. Beratcan'ın cesedinin, şüphelinin aracındaki GPS ve kullandığı cep telefonu baz sinyallerinin takip edilerek bulunduğu öğrenildi. Polis şimdi şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler