Görüş Bildir

Son dakika vinç halatı faciası! 2 ölü, 4 ağır yaralı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrika inşaatında çalışan işçilerin geçirdiği feci kaza sonrasında 2 işçi hayatını kaybetti. İnşaatın üst katına çıkmak üzere vinç sepetine binenn işçilerden ikisi, sepetin kopması akabinde feci şekilde can verdi.

Son dakika vinç halatı faciası! 2 ölü, 4 ağır yaralı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrika inşaatında çalışan işçilerin geçirdiği feci kaza sonrasında 2 işçi hayatını kaybetti. İnşaatın üst katına çıkmak üzere vinç sepetine binenn işçilerden ikisi, sepetin kopması akabinde feci şekilde can verdi. İşçilerden 4'ünün de ağır yaralandığı açıklandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir gübre fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, fabrika binasının çatısında kaplama yapacak olan taşeron şirketin çalışanları, vinç sepeti ile çatıya çıkartılmak istendi. 2 kişilik sepete 6 işçi binince, ağırlığı taşıyamayan halat koptu. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçilerden Murat Gümüş ile Cengiz Kutlam hayatını kaybederken; ağır yaralanan Halil Aslan, Latfi Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümüş götürüldüğü hastanelerde tedaviye alındı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir