Görüş Bildir

9 Eylül Zuhal Topal'la neler oldu

STAR TV yayın akışında karşımıza çıkan Zuhal Topal'la 9 eylül'de neler oldu? detaylar haberimizde

9 Eylül Zuhal Topal'la neler oldu

Star TV yayın akışında karşımıza çıkan Zuhal Topal'la 9 Eylül günü neler ooldu sorusu son bölümünü izleyemeyenler adına sıklıkla merak edildi. Zuhal Topal'la ya damgasını vuran isim ise dün yayına katılan Kader oldu. Melih'e aday olarak gelen Kader'n herkesi üzen kaderi güne konu oldu. Yetiştirme yurtlarında büyüyen KAder babasını görecek. Peki ya Star TV yayın akışında karşımıza çıkan öteki detaylar neler?

STAR TV ZUHAL TOPAL 9 EYLÜL

Dünkü programa Melih için geldiğini açıklayan Kader, annesinin kendisini yetiştirme yurduna bırakıp, babasını ise hiç görmediğini açıkamıştı. Herkesi üzen acılı genç, stüdypyu da ağlama krizine sokmuştu. 9 Eylül'de ilk kez babasını karşısında gören genç, nasıl tepki verdi. babası kızını kabul etti mi? gibi tüm detaylar Star TV ekranlarındaki kayıtları ile linkimizde olacak.

ZUHAL TOPAL STAR TV İZLE

Hafta içi her gün ekrana gelen program mutlu yuva kurmak isteyenlerin adresi oluyor.

Ünlü oyuncu Zuhal Topal, Star  ekranlarında gelin ve damat adaylarını bir araya getiyor mutlu sona kavuşmalarına öncülük ediyor...

Gerçek hikayelere, gerçek duygulara, gerçek heyecanlara ve adayların mutlu bir yuva kurmaları yolundaki ilk adımlarına tanık olacağımız Zuhal Topal'la hafta içi her gün 16.30'da Star ekranlarında.

Tatlı heyecanlar, umutlu bekleyiş ve aşka dair her şey Zuhal Topal'la programında ekran başındakileri bekliyor!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir