Görüş Bildir

Survivor 1 Nisan 2017 konseyde kimin adı yazıldı, ateş hattında kimler eleme adayı? Ogeday kimi söyledi

TV8’de birleşmeye sayılı günler kala Survivor 2017 ada konseyi heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Ogeday aldı. Peki, Survivor 2017 1 Nisan ada konseyinde kimin ismi yazıldı, gönüllülerde kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, Gönüllülerde potaya kim çıktı, Ogeday kimi söyledi?

Survivor 1 Nisan 2017 konseyde kimin adı yazıldı, ateş hattında kimler eleme adayı? Ogeday kimi söyledi

MAHFUZ EKİN

Survivor 2017’de haftanın ilk dokunulmazlık oyununun kazananı Ünlüler oldu. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı Ogeday kazandı. Peki, Survivor 1 Nisan 2017 Gönüllülerde kimler potaya girdi, eleme adayları kimler oldu, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, Survivor 2017 1 Nisan gönüllülerde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Ogeday kimi söyledi? İşte cevabı…

ACUN ILICALI: ÇOK MERAK EDİYORUM OYLAMAYA GEÇELİM

1 Nisan 2017 Cumartesi akşamı TV8 ekranlarından Survivor ada konseyi heyecanı ekranlara geldi. Acun Ilıcalı ada konseyi sunumunda oylamayı çok merak ettiğini söyleyerek Gönüllülerin isim yazmaya başlamasını istedi. Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar isim yazmaya başladı ve aralarından gitmesini istediği arkadaşlarını potaya çıkardılar. Peki, 1 Nisan Survivor 2017’de kimin ismi yazıldı?

GÖNÜLLÜLERDE EN ÇOK KİMİN İSMİ YAZILDI?

Survivor 2017 1 Nisan akşamı Gönüllüler takımı isim yazmaya başladı. Volkan, Erdi, Anıl ve Berna Gökhan’ı yazarken, Ogeday, Elif, Tuğçe, Burçak ve Gökhan ise Erdi’yi yazdı. Acun Ilıcalı da oyları sayarken, Erdi’nin 5 defa, Gökhan’ın ise 4 defa ismini okudu. Gönüllüler takımında 1 Nisan 2017 Survivor’dan ilk gitme adayı Erdi oldu böylelikle. Erdi birinci eleme adayı.

ERDİ: GİTMEKTEN KORKMUYORUM, MEYDANDAYIM!

Erdi, eleme adayı olduktan sonra Acun Ilıcalı duygularını öğrenmek istedi ve kendisine söz verdi. Survivor 2017 1 Nisan eleme adayı Erdi; “Bazı konular var, sussan olmuyor, susmasan olmaz. İsmimi yazan arkadaşlar beni şaşırtmadı. Açık konuşayım, arkadaşlarla benim zihniyetim birbirimizle uyuşmuyor. Ben diyorum ki sevmediğim insan, hoşlanmadığım insanın bir sayı alsın da karnımı doyursun diye beklentim yok. Daha önce de aç yattığım günler oldu. Şimdi beni performanstan dolayı yazmışlar. Benden sonra performansı en kötü olan isimler mi çıkacak potaya. 7 kere pota oldu ben 6’sında potadaydım. Madem ki beni 6 defa yazacak kadar göndermekte meraklısınız, çıkın gelin karşıma. Sevenlerime şunu söylemek istiyorum, geldiğim yarışmada 8, burada 6 pota. Potaya girmekten korkmuyorum, meydandayım” diye konuştu ve meydan okudu.

OGEDAY KİMİ SÖYLEDİ?

1 Nisan Survivor 2017’de Ogeday kimi söyledi diye merak ediliyordu. Ogeday; “Burda kimseyi sıkmak, ya da alıkoymak istemem, performans, karakter ve duruş gerçekten önemli kriterlerden biri. Maalesef bunlardan hiçbirine sahip değil, buna rağmen baskın durmaya çalışıyor. Rahatça söyleyeceğim bu ismi. O yüzden Berna demek istiyorum” dedi ve Berna 1 Nisan Survivor 2017’de ikinci eleme adayı oldu.

BERNA: SAYGI DUYUYORUM!          

İkinci eleme adayı olan Berna Keklikler; “Saygı duyuyorum kararına, umrumda mı değil. Onun düşüncesidir, anlayışıdır, fikridir. Kendisiyle hiçbir şekilde anlaşamıyorum. İnsanlar birbirlerini dinleseydi böyle olmazdı. Ben her zaman kendi fikrimden çıkarak yoluma devam etti. Ben düşmanlık yapmak istemedim, tabiî ki de tavır koydum. Duruşum her ne kadar sorgulansa da dışarıda herkes her şeyi görüyor. Yanlış tavırlar sergilediysem, halk faturamı kesecektir. Berna senin orada işin yok evine git diyecektir. Erdi ile karşılıklı potadayız her zamanki gibi. Saygı duyuyorum.” diye konuştu ve duygularını paylaştı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi