Görüş Bildir

Survivor 10 Şubat 2017 sembol oyununu kim kazandı, ödül neydi, Sevgililer günü?

TV8’in heyecan dolu programı Survivor 2017’de 10 Şubat Cuma akşamı sembol oyunu oynandı. Peki, 10 Şubat sembol oyununu kim kazandı, Survivor sembolleri kim topladı, kimin kaç sembolü var, Survivor 2017 10 Şubat sembol oyununda erkeklerde kim kazandı, kızlarda kim kazandı, sembol oyununda ödül neydi?

Survivor 10 Şubat 2017 sembol oyununu kim kazandı, ödül neydi, Sevgililer günü?

RECEP KAYA

10 Şubat 2017 Cuma akşamı Survivor’da Alp Kırşan’ın sunumuyla sembol oyunu oynandı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı, heyecanın zirvelere çıktığı 10 şubat sembol oyununda müthiş çekişmeler yaşandı. Peki, 10 Şubat Survivor 2017 sembol oyununu kim kazandı, sembol oyununda ödül neydi, 10 Şubat erkekler sembol oyununu kim kazandı, kızlar sembol oyununu kim kazandı, sembol kolyelerini kim aldı, kimin kaç sembolü var? İşte cevabı…

ERKEKLERDE GÖNÜLLÜLER YİNE YOK!

10 Şubat 2017 Survivor’da geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da Gönüllülertakımının erkekleri başarılı olamadı. Survivor 2017 Ünlüler’in başarılı iki ismi Serhat Akın ve Sedat Ünlüleri sırtlarında taşıdı. Çılgın Sedat yarı finalde Gönüllülerden Gökhan’ı, Serhat Akın ise Gönüllülerden Volkan Çetinkaya’yı mağlup ederek finale yükselen iki isim oldu. Survivor 10 Şubat sembol oyunu erkekler finalinde Serhat Akın ve Sedat karşılaştı. Sedat ilk oyuda Serhat Akın’ı mağlup edip 1-0 öne geçti, ikinci mücadele de çok çekişmeli geçmesine rağmen, atışlardaki müthiş başarısı sayesinde Çılgın Sedat 2-0 yaptı durumu ve sembolü kaptı. 10 Şubat Survivor 2017 Cuma akşamı sembol oyunu erkeklerde kazanan isim Sedat oldu.

SEMBOL OYUNU KIZLARDA BÜYÜK ÇEKİŞME!         

Survivor 2017 10 Şubat kızlar sembol oyununda ilk olarak Gönüllülerden Burçak ve Ünlülerden Sabriye karşı karşıya geldi ve Burçak Sabriye’yi eledi. Daha sonra Pınar ve Elif karşılaştı, Elif de Pınar’ı elemeyi başardı ve Ünlüler takımından ki kızı elemiş oldu. Gönüllülerin güçlü ismi Berna Keklikler ile Ünlülerin dalış rekortmeni Şahika karşılaştı. Şahika güçlü Berna Keklikler’i eledi ve Ünlüler kızlarının önünü açtı. Daha sonra Ünlüler takımının en iyi kadın yarışmacısı Sema ile Gönüllülerden Tuğçe Melis karşılaştı. Sema atışlarda 3’te 3 yaptı ve Tuğçe de sembole veda etti. Burçak sonra Berna Öztürk’ü eledi. Sema ve Elif karşılaşmıştı, başa baş giden mücadele sonrasında Sema kazanan taraf oldu ve ilk finalist oldu. Burçak ve Şahika karşı karşıya geldi, Sema’nın rakibi merak ediliyordu. Burçak da Şahika’yı eleyerek ikinci finalist oldu ve finalde Sema’ya rakip oldu. Sema Burçak’ı yendi ve kızlarda sembol oyununu kazandı. 10 Şubat 2017 akşamı sembol oyunu kızlarda sembol Sema’nın oldu. Sema sembol oyunlarındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

SEMBOL OYUNUNDA ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 2017’de son sembol oyununda 10 Şubat Cuma akşamı ödül neydi diye merak ediliyordu. Google’da da 10 Şubat sembol oyununu kim kazandı sorusu da trend oldu. Survivor 10 Şubat 2017 sembol oyununda kazanan takımdan bazı yarışmacılar tost yiyecekti ve sevgililer günü için eşlerine, sevgililerine veya ailelerine not göndereceklerdi. Sembol oyunu erkeklerde ve kızlarda Ünlüler takımı kazandığı için bu ödül de Ünlülerin hakkı oldu. Sema ve Sedat sembolleri kazanan kişiler oldukları için yanlarına arkadaş seçip beraberlerinde ödüle götürmeliydiler. Peki, Sedat kimi seçti, Sema kimi seçti?

10 Şubat sembol oyununda kazananların ödülü paylaşacağı üç ismi sordu Alp Kırşan. Sema; Tarık Mengüç, Furkan Kızılay ve İlhan Mansız’ı seçti. Sedat; Serhat Akın, Fatih Hürkan ve Berna Öztürk’ü seçti. Bu sekiz yarışmacı mor odaya girip Tost yediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi