Survivor 11 Mart 2017 Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Hedefte bu kez o var

TV8’in reyting rekortmeni Survivor 2017’de 11 Mart akşamı ada konseyi gerilimi ve heyecanı vardı. Survivor 2017 11 Mart ada konseyinde Ünlüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, Sedat kimi söyledi, Survivor 2017’de 11 Mart Ünlülerde kim potaya girdi?

Survivor 11 Mart 2017 Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Hedefte bu kez o var

YILMAZ BEKLEYEN

Survivor 2017’de heyecan git gide yükseliyor. 11 Mart 2017 Cumartesi akşamı dokunulmazlığı kaybeden yine Ünlüler takımı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu Sedat kazandı. Ünlüler ada konseyinde Survivor 2017’de 11 Mart akşamı kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Sedat kimin ismini verdi, Survivor 11 Mart eleme adayları kimler oldu, Ünlülerde potaya kim çıktı, Survivor 11 Mart kim eleme adayı? İşte tüm konsey detayları…

ÜNLÜLERDE STRESLİ BİR KONSEY

Ünlüler takımı bir kez daha Survivor 2017’de ilk dokunulmazlığı kaybetti ve bireysel dokunulmazlık oyununu Çılgın Sedat kazandı. Sedat kimi söyledi, kimin ismi en çok yazıldı soruları yanıtını beklerken oylama başladı ve yarışmacılar isim yazmaya geçti. Ünlüler takımında ismi en çok yazılan isim bu kez değişti ve Şahika oldu. Şahika’nın Ünlüler takımında 5 kez ismi yazıldı, Sabriye’nin 2 kez ismi yazıldı ve Fatih’in de 3 kez de Sedat’ın yazıldı. 11 Mart Survivor 2017’de ilk eleme adayı Şahika oldu.

ŞAHİKA: ZORLUKLAR BİZİ GÜÇLENDİRİYOR

Şahika: “Zor, ama zorLuklar hep bizi güçlendiriyor. Buraya gelmeden önce 8’inci dünya rekorunu kırıp geldim. 7-8 ay ailemi göremedim. Benim mücadelem devam ediyor ve yani ben eleme aşamasına hayatımda çok geldim, her şeyin bitti dediğim an çok oldu. Mücadelem devam etti hep. O yüzden her şeyin sona erdi, bitti demek istemiyorum buradan bir çıkışa geçeceğimi düşünüyorum. Bundan sonrası Allah’ın takdiri ve seyircinin takdiri

İKİNCİ ELEME ADAYI YİNE ŞAŞIRTTI!

Peki, Survivor 2017 11 Mart Cumartesi ikinci eleme adayı kim oldu, Sedat kimi söyledi? Acun Ilıcalı Sedat’a söz verdi ve Çılgın Sedat; “Geldiğimizden beri, aramızda çok boş sebeplerden dolayı kavga oldu ve bu devam etti. Birçok sefer o da bana kötü kelimeler kullandı ben de cevap verdim. El öpmekle alın aşılmaz dedim, o da farklı anlaşıldı. Özür dilemek erdemliktir, büyük olarak sen niye gelmedin oldu. Ondan dolayı çok geniş ve detaylı söylemeye gerek yok. O sürdürdükçe böyle devam edecek. Tartışmak istemiyorum, kötü söze gerek yok. Daha sakin olmaya çalışacağım onun için Adem diyorum ben” diyerek ikinci eleme adayını da Adem olarak belirledi.

ADEM: SAVAŞI BEN BAŞLATMADIM

Adem: “Hiç beklemiyordum, benim için sürpriz oldu bu karar. Zaten aramızda bir anlaşmazlık var. Saygı duyuyorum, onun düşünceleri. Saygı seviyesini hep beraber birçok arkadaşlarımızla aştık, bu savaşı ben başlatmadım. Benim kriterimde savaşı başlatan kişi bitirir, ben savaşı devam ettiren kişiyim. Zemin kaydırma konusunda gerçekten kendisi çok iyi. Bunun için de kutluyorum kendisi. Bizden tecrübeli bir insan neticede. Sonuçta ikimizin elinde meşale var, ya benimki söner, ya onunki söner buradan çıkar gideriz” diye duygularını paylaştı.

Survivor 2017 11 Mart akşamı Ünlüler takımından eleme potasına girenler Şahika ve Adem oldu. Acun Ilıcalı yarının çok kritik bir gün olduğunu belirtti. Diğer iki eleme adayının kim olacağı 12 Mart dokunulmazlık oyunundan sonra belli olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz