Survivor 12 Nisan 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? En değişik konsey

Haftanın en çok merak edilen ve her daim Google’daki trend aramalarda birinci olan “Survivor kim elendi” sorusu yanıt buldu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında Tuğba Özay ve Yunus Günçe eleme adayıydı. Survivor 12 Nisan 2016 akşamı SMS birincisinin kim olacağı ve kimin eleneceği öğrenilecekti. Peki, survivor 12 nisan kim elendi, survivor adaya kim veda etti, survivor 2016’da elenen isim kim oldu, kim birinci oldu? İşte ayrıntılar…

Survivor 12 Nisan 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? En değişik konsey

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor 2016’da Ünlüler takımının bu haftaki birincisi Tuğba Özay oldu. Survivor 2016’da ilk kez Tuğba Özay birinci oldu. Tuğba Özay birinci olduktan sonra gözyaşlarına boğuldu, çok duygulandı. Tuğba Özay; “Yani, dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından insanların benim yanımda olduğunu bilmek muazzam bir duygu. Açlık, özlem, stres, insanların dedikoduları, her şeye karşı dik durmaya çalışırken, milyonların yanında olması muazzam bir şey, tekrar tekrar teşekkür ediyorum diye konuştu.

HALK OYLAMASINDA İKİNCİ KİM OLDU

Tuğba Özay Survivor’da gitme adayıydı ve kurallara göre Tuğba Özay en çok oyu aldığı için adaylıktan düştü. Bu durumda isim söyleme hakkı da olmuş oldu Tuğba Özay’ın. Tuğba Özay adaylıktan düştüğü için iki eleme adayı olacak, ancak üçüncü bir ismin de çıkması gerekiyor. Oylamadaki ikinci olan yarışmacı da isim söyleme hakkına sahip olacaktı. Ünlüler takımında çok değişik bir konseyin yaşandığı 12 Nisan Survivor 2016 Salı akşamı eleme heyecanı nefesleri kesti adeta.

Survivor 12 Nisan 2016 akşamı seyircilerin kullandıkları oylarla Ünlüler takımında ikinci en çok oyu olarak gitme adayı söyleme hakkına sahip olacak isim açıklandı ve o kişi Ezgi oldu. Ezgi Avcı Survivor ada konseyinde ikinci oldu. Peki, Tuğba Özay kimi söyledi, eleme adayı kim oldu, Ezgi kimi söyledi üçüncü eleme adayı kim oldu?

TUĞBA ÖZAY KİMİ SÖYLEDİ?                 

Survivor 2016’da ilk kez birinci olan Tuğba Özay’ın kimi söyleyeceği merakla bekleniyordu. Tuğba Özay “Burada çok iyi performanslar gösteren arkadaşlarım var ve ben onların hakkını yiyemem. Burada erkek gücüne ihtiyacımız var, evet. Ancak Mehmet kardeşimi söylüyorum” diyerek Mehmet’i ikinci eleme adayı olarak gösterdi.

EZGİ AVCI KİMİ SÖYLEDİ?

Survivor 2016 12 Nisan Salı ada konseyinde halk oylamasında ikinci olan isim Ezgi’ydi ve o da bir isim söylemek zorundaydı. Ancak Atakan dokunulmaz, Tuğba Özay birinci, Yunus Günçe eleme adayıydı. Ezgi’ye sadece Nagihan ve Yattara’dan birini söylemek kaldı. Ezgi vefakar olacağını belirterek üçüncü eleme adayı olarak Nagihan’ı söyledi.

SURVIVOR 12 NİSAN KİM ELENDİ, YUNUS MU MEHMET Mİ NAGİHAN MI?

Survivor 12 Nisan 2016 kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor’dan elenen isim kim oldu, Survivor ünlülerde kim gitti gibi soruların yanıt bulduğu ada konseyi heyecanı herkesi sardı ve elenen isim belli oldu. Survivor’da birleşmeye iki hafta kala, seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda Survivor 2016 Ünlüler adasına ve final hayallerine veda eden isim Mehmet oldu. Mehmet Ünlüler takımından elenen isim oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz