Survivor 14 Şubat 2017 iletişim oyununu kim kazandı, ödül neydi? Arkadaş mesajarı

TV8’den ekranlarımıza gelen Survivor 2017 14 Şubat akşamı iletişim ödülü heyecanıyla karşımıza çıktı. Alp Kırşan’ın sunduğu iletişim ödülü oyunu nefesleri kesti adeta. Peki, iletişim ödülünü kim kazandı, Survivor 2017 14 Şubat iletişim oyununu kim kazandı, iletişim ödülü neydi? Detaylar haberimizde.

Survivor 14 Şubat 2017 iletişim oyununu kim kazandı, ödül neydi? Arkadaş mesajarı

Yılmaz BEKLEYEN

14 Şubat Salı akşamı kim elendi sorusunun yanıtlanacağı Survivor 2017’de öncelikle iletişim ödülünü kimin kazandığını izledik. Müthiş çekişmeye sahne olan Survivor 201 14 Şubat iletişim ödülü oyununu kim kazandı, 14 Şubat Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? İletişim ödülü oyununu kazanan takım arkadaşlarından gelen mesajları okuyabilecekti.

BİRİNCİ TURDA ÜNLÜLER FARKI

Survivor 2017’de 14 Şubat Sevgililer Gününde iletişim ödülü oyununa iyi başlayan taraf Ünlüler takımı oldu. İlk iki mücadele her ne kadar çekişmeli geçse de Ünlüler takımı büyük bir başarı gösterdi. Ünlülerde ilk turda Sedat ve Sema’nın başarısı dikkatlerden kaçmadı. 14 Şubat iletişim ödülü oyununda Ünlüler, Gönüllüleri 5-2 mağlup etmeyi başardı.

İKİNCİ TUR ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇTİ               

14 Şubat 2017 Salı akşamı Survivor iletişim ödül oyununda Gönüllüler takımı ikinci tura iyi başlayan taraf oldu, Ünlülerde Sedat sakatlandı. Gönüllüler bir an oyunu koparma niyetindeydi ki Sedat sakatlandığı etapta bile kazanmayı bildi. Bir Gönüllüler, bir Ünlüler kazanıyordu. İkinci turda oyun 4-4 oldu ve sona kaldı. Son etapta Gönüllüler daha istekli, arzulu ve becerikli çıkınca ikinci turu Gönüllüler 5-4 kazanmayı bildi.

FİNAL TURUNDA BÜYÜK MÜCADELE

Survivor 2017 14 Şubat iletişim oyununda 1-0 Ünlüler takımı öne geçti. Daha sonra Ünlüler takımının en iyisi Sema ile Gönüllüler takımında iletişim oyunlarındaki başarısıyla göze çarpan Elif karşılaştı. Elif, atışlardaki başarısıyla Sema’yı mağlup etmeyi başardı ve skoru 1-1’e getirdi. Daha sonra Ünllerden Adem ve Volkan karşı karşıya geldi ve Adem kazanarak skoru Ünlüler lehine 2-1’e getirdi. Ünlüler 3 yapsaydı ödüle uzanacaklardı. Son oyunda Ünlülerden Pınar ve Gönüllülerden Tuğçe karşı karşıya geldi. Uzun süren atışlar sonucunda kazanan isim Pınar oldu ve skor 3-1 oldu. Survivor 2017 14 Şubat iletişim ödülünde kazanan taraf Ünlüler oldu. Ünlüler takımı arkadaşlarından gelen mesajları okuyacak.

TUĞÇE’NİN GÖZYAŞLARI

14 Şubat Survivor iletişim ödülü oyununu kaybeden Gönüllüler takımında finalde kaybeden isim Tuğçe yine gözyaşlarında boğuldu. Tuğçe’yi takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz