Survivor 16 Nisan 2016 kim elendi, Semih ve Zafer diskalifiye mi oldu? Konseyde büyük şok

TV8’in yayınlanacağı gün heyecanla beklenen tek programı Survivor 2016 izleyenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşamki ada konseyinde yer almayan Semih ve Zafer kavgasının detayları ortaya çıktı. 16 Nisan Survivor ödül oyunu sonrasında olağanüstü ada konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı Semih ile Zafer arasındaki kavganın detaylarını anlattı ve kimin diskalifiye olduğunu, kimin takım değiştirdiğini açıkladı. Survivor 16 Nisan kim elendi sorusunun yanıtı…

Survivor 16 Nisan 2016 kim elendi, Semih ve Zafer diskalifiye mi oldu? Konseyde büyük şok

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor 2016 12 Nisan akşamı Ünlüler takımından Mehmet elenmiş ve takım 6 kişi kalmıştı. Ancak o akşamki ada konseyinde Semih ve Zafer yer almamıştı. Acun Ilıcalı Semih ile Zafer’in adada istenmeyen olaylar yaşadığı ve ikisinin de farklı yerlerde tutulduğunu açıklamış, kararı ise 16 Nisan Cuma günkü olağanüstü ada konseyinde açıklayacağını duyurmuştu. Semih ve Zafer’e ne oldu, neden kavga ettiler, Semih Ünlüler takımına mı geçti, Zafer diskalifiye mi oldu gibi sorular yanıt buldu. Survivor 16 Nisan 2016 akşamı ada konseyinde Acun Ilıcalı Semih ve Zafer kavgasının videosunu yayınladı. Peki, Survivor 16 Nisan kim elendi, Zafer diskalifiye mi oldu, Semih neden Ünlüler’e geçti?

ZAFER DİSKALİFİYE OLDU

16 Nisan 2016 Cuma akşamı yayınlanan Survivor ada konseyinde Gönüllüler takımı büyük şok yaşadı. Zafer ve Semih kavgasının detayları ortaya çıktı ve karar açıklandı. Acun Ilıcalı, Semih ve Zafer olayında Zafer’in ağır tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu anlatarak diskalifiye olduğunu söyledi. 16 Nisan Survivor Gönüllüler takımında Zafer Mete diskalifiye olarak elendi. Zafer Survivor’a Birleşme partisini görmeden veda etti. Kavganın öbür tarafında yer alan Semih ile ilgili kritik karar da açıklandı tabii.

VE SEMİH ÜNLÜLER TAKIMINDA

Survivor 2016’da Gönüllüler takımında yer alan ve takımdaki yarışmacılarla hiçbir şekilde anlaşamayan Semih Öztürk Zafer ile kavga ettiği için, daha büyük olaylar yaşanmaması adına Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin yaptığı toplantı sonucunda takımı değiştirildi. Semih Öztürk bundan böyle Ünlüler adasında mücadelesine devam edecek. Survivor 2016'da Zafer Mete diskalifiye oldu, Semih Öztürk ise Ünlüler takımına geçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz