Survivor 16 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Dominik’te tarihi fark

TV8’in en eğlenceli yarışma programı Survivor 2016, 16 Nisan ödül oyunu heyecanıyla ekranlara geldi. Survivor 16 Nisan 2016 Cumartesi ödül oyunu adeta nefesleri kesti. 16 Nisan Survivor’da iletişim ödülü olduğu için gözyaşları sel olup aktı. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı, hangi takım fark attı, 16 Nisan Survivor ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, iletişim ödül oyununu kim kazandı? İşte detayları sizler için derledik…

Survivor 16 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Dominik’te tarihi fark

RAMAZAN GÜNOĞLU

Survivor 2016, 16 Nisan akşamı ödül oyunu tüm survivor fanatiklerini ekrana kilitledi. Ödül de iletişim olunca yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı. Hele ki kaybeden takımın üzüntüsü oldukça uzun sürdü. Survivor iletişim ödül oyunu izleyenleri ekrana kilitledi. Peki, 16 nisan survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım daha iyiydi.

ATAKAN HİÇ OYUN ALAMADI

Cumartesi iletişim oyununa Gönüllüler takımı daha iyi başladı. Gönüllüler takımı ilk kez Semih ve Zafer’siz bir ödül oyununa çıkarken, Semih Öztürk de ilk kez Ünlüler için mücadele etti. Ünlüler takımının en güçlü yarışmacıları arasında gösterilen Atakan hiç oyun alamadı ve sinirinden çılgına döndü.

SEMİH EFECAN’I MAĞLUP ETTİ

Survivor 2016 iletişim ödülünü kazanmak için, anne ve babalarıyla mesajlaşmak için, Ünlüler ve Gönüllüler takımları birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Semih Öztürk Zafer ile olan kavgası sonrası Ünlüler takımına geçmişti, Semih ilk kez Ünlüler için mücadele etti ve Efecan’ı mağlup etmeyi başardı. Ancak bu Ünlülere yetmiyordu.

GÖNÜLLÜLER FARKI BİR AÇTI PİR AÇTI

Gönüllüler takımı geçtiğimiz haftaki dokunulmazlık oyununda olduğu gibi bu hafta da iletişim oyununda aynı başarıyı sergiledi. Bir önceki dokunulmazlıkta geriden gelip kazanan Gönüllüler, Survivor 16 Nisan 2016 ödül oyununa ise açık ara önde başladı ve 8-2 öne geçmeyi başladılar. Gönüllüler Dominik’te tarihi bir farka imza atmak üzereydi.

ÜNLÜLERDE SON ÇIRPINIŞ

Ünlüler takımı da geri dönüş için son çırpınışlarını sergiledi, ancak Gönüllüler takımıyla bu duygusal oyunda baş edemiyordular. Nagihan sayı alarak 8-3’e getirdi ancak bu da yetmedi ve Gönüllüler açık ara önde götürmeye devam ediyordu.

SURVIVOR 16 NİSAN İLETİŞİM ÖDÜLÜ

Survivor 16 Nisan iletişim ödülünü kim kazandı sorusu yanıt buldu. Gönüllüler Ünlüler takımını 10-3 gibi mağlup ederek hem iletişim ödülünü, yani anne ve babalarıyla mesajlaşma hakkını kazandı, hem de Dominik’te tarihi bir farka imza attı.

İşte Gönülüler takımının anne babalarıyla mesajlaşmaları; 

YATTARA VE TAKIM ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Survivor 16 Nisan ödül oyununu Ünlüler kaybetti, kaybeden ünlüler olduğu için yarışmacılar kendinden geçti ve gözyaşlarını tutamadı. Aileleriyle mesajlaşma imkanını kaybeden Ünlüler takımındaki Yattara, Tuğba Özay, Atakan ve Nagihan gözyaşlarına boğuldu, Semih ve Yunus Günçe ise onları teselli etmeye çalıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz