Survivor 18 Şubat 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? İşte yeni yarışmacı

TV8’de en heyecanlı yarışma programı Survivor 2017’de 18 Şubat akşamı ada konseyi gerilimi ve heyecanı yaşandı. Survivor 2017 18 Şubat ada konseyinde Ünlüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, Adem kimi söyledi? Survivor 2017’de Gönüllülere hangi yarışmacı geldi, yeni yarışmacı kim?

Survivor 18 Şubat 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? İşte yeni yarışmacı

RAMAZAN GÜNOĞLU

Survivor 2017’de heyecan giderek artıyor. 18 Şubat 2017 Cumartesi akşamı dokunulmazlığı kaybeden taraf Ünlüler oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu Adem Kılıççı kazandı. Ada konseyinde Acun Ilıcalı yeni yarışmacıyı tanıttı. Survivor 2017’de 18 Şubat akşamı konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Adem kimi söyledi, Survivor 18 Şubat eleme adayları kimler oldu, Survivor 18 Şubat kim aday, Gönüllüler takımından Eser gitti kim geldi? İşte tüm konsey detayları…

GÖNÜLLÜLERİN YENİ YARIŞMACISI

Survivor 2017’de öncelikle Gönüllüler takımının yeni yarışmacısı konseye çağrıldı. Acun Ilıcalı Gönüllülerin yeni yarışmacısının Bulut Özdemiroğlu olduğunu açıkladı. Bulut Özdemiroğlu Gözaltı yarışmasında erkeklerde Erdi ile finale kalmış ve kılpayı Erdi Survivor’a katılmaya hak kazanmıştı. Bulut Özdemiroğlu’nun Survivor’a davet edilişi ve Gönüllüler takımının yeni yarışmacısı olması Erdi’yi kızdırırken, Berna Keklikler’i sevindirdi.

ÜNLÜLERDE OYLAMA BAŞLADI

Ünlüler takımı ilk kez Survivor 2017’de birinci dokunulmazlığı kaybetmişti ve bireysel dokunulmazlık oyununu Adem Kılıççı kazanmıştı. Adem kimi söyledi, kimin ismi en çok yazıldı soruları yanıtını beklerken oylama başladı ve yarışmacılar isim yazmaya geçti. Ünlüler takımında ismi en çok yazılan isim alışılmış olduğu üzere Sabriye oldu. Sabriye’nin Ünlüler takımında 6 kez ismi yazıldı, Fatih’in 2 kez yazıldı ve bir kez de Sedat’ın yazıldı ve diğer oylar sayılmadı. 18 Şubat Survivor 2017’de ilk eleme adayı Sabriye oldu.

SABRİYE: NASIL DAVRANMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMEDİM?

Sabriye; “Çok üzgünüm Acun Bey. Gerçekten çok üzgünüm. Artık potada oy almak yoruyor beni, beni destekleyenleri de yoruyordur eminim. Ama gitmek istemiyorum, kalmak istiyorum. Sevenlerime beni destekleyenlerime güveniyoru sonsuza dek. Nasıl davranmam gerektiğini bilemedim, söyleyeceklerim bu kadar” diye konuştu.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Peki, Survivor 2017 18 Şubat Cumartesi akşamı ikinci eleme adayı kim oldu, Adem kimi söyledi? Acun Ilıcalı Adem’e söz verdi ve Adem Kılıççı: “Hırsımı, egolarımı başarıya engelleyecek karar vermedim. Kendisi sadece iki hafta önce beni potaya sokmakla sadece bana ve tüm takıma ihanet etti. Şimdi bana yaşattıklarının aynısını yapıyorum ve halkın karşısına sunuyorum. O yüzden Sedat diyorum” diyerek ikinci eleme adayının Çılgın Sedat olduğunu söyledi.

“BEKLEDİĞİM BİR KARARDI”

Sedat; “Beklediğim bir karar oldu. Derler ki küçük saygı gösterecek, büyük değer verecek. Ben düz duruşumdan vazgeçmedim, karakterini kişiye gösteriyorsan sende sıkıntı vardır. Önce rabbime, sonra sevenlerimize güveniyorum. Son söz her zaman onlarda olacak. Yolumun sonuna kadar, Kıbrıs’ta hem sizle hem sevdiklerimizle buluşmak istiyorum. Dik duruşumdan aasla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim. Bundan sonra bütün söz sevenlerimizdedir” diyerek duygularını paylaştı.

Survivor 2017 18 Şubat akşamı Ünlüler takımından eleme potasına çıkan isimler Sabriye ve Sedat oldu. Acun Ilıcalı yarın çok kritik bir gün olduğunu söyledi, diğer iki eleme adayının kim olacağı 19 Şubat dokunulmazlık oyunundan sonra belli olacağını açıkladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz