Görüş Bildir

Survivor 18 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmaz kim? Sema yokken eriyorlar

TV8’de hayati önem taşıyan dokunulmazlık oyunu 18 Mart Survivor 2017’de ekranlara geldi. Survivor 2017 18 Mart haftanın ilk dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 18 Mart bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım aldı, kim konseye gidiyor?

Survivor 18 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmaz kim? Sema yokken eriyorlar

RAMAZAN GÜNOĞLU

Survivor 2017’de bu haftaki ilk dokunulmazlık oyunu ekranlara geldi. Acun Ilıcalı’nın sunduğu dokunulmazlık oyunu bir kez daha final turuna kadar gitti. Peki, 18 Mart 2017 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık kolyesini kim aldı, Survivor 2017 18 Mart dokunulmazlığı kim aldı, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

İLK TURU ÜNLÜLER TAKIMI KAZANDI AMA?

18 Mart 2017 Cumartesi Survivor birinci dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı ilk tura iyi başladı. Sema’nın yokluğunda etkisiz performans gösteren Ünlüler takımı kızları günden güne performanslarda erimeye başladı ve Ünlüler takımı erkeklerinin sinirleri giderek arttı. 18 Mart dokunulmazlık oyununun ilk turunu Ünlüler takımı kazandı.

GÖNÜLLÜLERDEN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ!

Survivor 2017’de 18 Mart Cumartesi dokunulmazlık oyununun ikinci turu başladı ve Gönüllüler takımının kızları performanslarını artırarak ikinci tura damga vurdu. Gönüllüler takımı erkekleri de iyi bir performans gösterince ikinci turu kazandı. Ünlüler takımının dokunulmazlık oyunlarındaki şanssızlıklarını kırmak istiyorlardı.

FİNALDE MÜTHİŞ PERFORMANSLAR!

Survivor 18 Mart 2017 dokunulmazlık oyununun final etabında Gönüllüler takımı iyi başladı. Ünlüler takımı 1-0 öne geçse de Gönüllüler 1-1 yapmayı başardı. Gönüllüler takımı Volkan ve Tuğçe’nin başarılı performansıyla 3-1 öne geçti. Ünlüler Serhat Akın ile 3-2 yaptı skoru. Daha sonra Gönüllüler Elif ile 4-2 öne geçti. Son oyunda ise Volkan Çetinkaya ve İlhan Mansız karşı karşıya geldi. Volkan Çetinkaya atışlarda daha başarılı oldu ve skor 5-2 oldu. Gönüllüler 18 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu 5-2 kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunu sona erdikten sonra Ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununa başladı. Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan yarışmacının ismi yazılamayacaktı ve konseyde bir eleme adayı çıkaracaktı. 18 Mart Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu. Survivor 2017 Bireysel dokunulmazlık oyununda Sabriye, Pınar ve Serhat ilk elenen isimler oldu. Daha sonra sırasıyla Şahika, İlhan Mansız,  Furkan, Sema ve Sedat da elenerek dokunulmazlık kolyesine veda etti. 18 Mart Survivor 2017 bireysel dokunulmazlık oyununu Adem Kılıççı kazandı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi