Görüş Bildir

Survivor 18 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Açlıktan ölecekler

TV8’in en eğlenceli yarışma programı Survivor 2016 18 Nisan akşamı müthiş bir ödül oyunu oynandı. 18 Nisan survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor 18 Nisan ödül neydi, survivor ödül oyununu kim kazandı, ödül oyununu kim kazandı gibi sorular da yanıtını buldu. Harika bir ödül oyunu sonrası kazanan takım kim oldu? Gönüllüler takımı açlıktan bitkin duruma düştü resmen. Peki, survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 18 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Açlıktan ölecekler

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

18 Nisan Pazartesi akşamı Survivor Dominik’teki ödül oyunu heyecanı nefesleri kesti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu kez çok büyük bir ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Bir tarafta tok takım, diğer tarafta ise açlıktan bitkin duruma düşen Gönüllüler vardı. 18 Nisan Survivor ödül oyununu kimin kazanacağı da merak konusuydu.

ACUN ILICALI ÖDÜLÜ AÇIKLADI, YARIŞMACILAR KENDİNDEN GEÇTİ

18 Nisan ödül neydi sorusu da belliydi Survivor’da. Acun Ilıcalı da yarışmacıları önce merakta bıraktı sonra da açıkladı. Survivor 18 Nisan Pazartesi ödülü Çıtır Usta’dan Adana, Kaşarlı  kuşbaşılı pide ve Lahmacun oldu, bir de bunların yanında ikişer adet coca cola ödülüydü. Bu ödül oyunu nefesleri kesti, Ünlülerde Atakan, Gönüllülerde de İbrahim sakatlıkları sebebiyle oynamadı.

ÜNLÜLER ÖNDE BAŞLADI

Ünlüler takımında Ezgi, Nagihan ve Yattara’nın performansları üst düzeydeydi ve Atakan’ı aratmıyordu. Ünlüler 18 Nisan Survivor ödül oyununda 5-2 öne geçmeyi başarsa da Gönüllüler takımı da boş durmuyordu. Gönüllülerde de Serkay ve Efecan erkek olarak yarıştı ve Semih’e hiç oyun vermediler. Gönüllülerden Ünlüler’e geçen Semih Öztürk Pazartesi ödül oyununda 4’te 0 yaptı ve hiç oyun alamadı.

GÖNÜLLÜLER DURUMU KURTARMAYA BAŞLADI AMA

Gönüllüler geriden gelip eşitliği yakaladı hatta 7-7 beraberliği yakaladılar. Ancak Ünlüler 8-7 yaptı ve 9-7 öne geçme şansını yakaladılar. Yattara ve Serkay karşı karşıya geldi, saniyelerle Serkay kazandı. 8-8 oldu durum.  Daha sonra Ünlüler üst üste sayı aldı ve kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler Gönüllüler takımını 10-8 mağlup etmeyi başardı Survivor ödül oyununda.

LAHMACU, PİDE, KEBAP VE COCA COLA

18 Nisan Survivor ödül oyununu Ünlüler kazanınca lahmacun, pide, kebap yemeye hak kazandı, yanında da coca cola içtiler. Ünlüler takımı yemek yerken kendilerinden geçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi