Survivor 19 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İnançsızca

Ekranların fenomen kanalı TV8’den yayınlanan Survivor 2017’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, 19 Şubat Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 19 Şubat ikinci dokunulmazlığı kim aldı, hangi takım konseye gidecek?

Survivor 19 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İnançsızca

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor 2017’de heyecan dinmek bilmiyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetmiş ve Sabriye ile Sedat’ı eleme potasına koymuşlardı. Peki, Survivor 2017 haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 19 Şubat Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 19 Şubat dokunulmazlığı hangi takım aldı, hangi takım konseyde, kimler eleme adayı olacak? İşte cevabı…

DOMİNİK’TE GÖNÜLLÜLER RÜZGARI

Survivor 2017’de 19 Şubat Pazar günü ikinci dokunulmazlık oyununda tam anlamıyla Gönüllüler rüzgarı esti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun birinci turunda Ünlüler takımı 1-0 öne geçti ancak Gönüllüler hemen durumu 1-1 yaptı, Gönüllüler ve Ünlüler bir bir oyun kazanıyordu, daha sonra skor 3-3’e geldi. Daha sonra birinci turu Gönüllüler takımı 5-3 kazandı. Ünlüler takımının kızları haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda tel tel dökülüyordu.

İKİNCİ TURA GÖNÜLLÜLER İYİ BAŞLADI

19 Şubat 2017 ikinci dokunulmazlık oyununa Gönüllüler takımı iyi başladı bu kez. Bir anda Bulut ve Anıl, Burçak ve Tuğçe ve Gökhan ve Ogeday ile 3-1 öne geçmeyi başardı. Ünlüler takımında sadece Adem ve Fatih oyun aldı ve skoru 3-2’ye getirdi. Daha sonra Gönüllülerde Elif ve Berna Keklikler, Ünlülerde Sabriye ve Berna Öztürk karşı karşıya geldi. Parkuru Elif ve Berna önde tamamladı ve tahtaları dizip atışları başarılı bir şekilde yapan Berna Keklikler kazandı. Gönüllüler Dominik’te haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda 4-2 öne geçti. Gönüllüler takımı hem moral olarak, hem de skor olarak öndeydi ve Ünlüler takımının morallerini bozmayı başardılar.

FİNALİ KİM YAPTI?

Skor 4-2 iken Ünlülerden Sedat ve Tarık Mengüç, Gönüllülerden Volkan ve Erdi karşı karşıya geldi. Denge olarak birbirlerine eşit güçte olan yarışmacıların ne yapacağı merakla bekleniyordu. 19 Şubat 2017 ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacaktı artık. Erdi ve Volkan bir anda atak yaptı ve parkuru önde tamamladılar. Volkan atışlarda da öne geçti ve dokunulmazlığa gitti. Volkan atışları başarılı bir şekilde tamamladı ve dokunulmazlığı Gönüllülere getirdi. 19 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu Gönüllüler 5-2 kazandı. Survivor 2017’de geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından beş aday çıkmış ve aralarından bir kişi eksilmişti. Bu hafta da Ünlüler takımından bir ismin eleneceği kesinleşti. Peki, 19 Şubat 2017 ada konseyinde kimler eleme adayı olacak, 19 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Kaynak: Diyarbakır Söz