Görüş Bildir

Survivor 19 Şubat 2017 eleme adayları kim, kimin ismi yazıldı? Ünlüler eksilecek

TV8’in gerilimi, heyecanı, tartışması hiç bitmeyen Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlığı da Ünlüler kaybetti. Survivor 2017 19 Şubat ada konseyinde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı oldu, Furkan kimi söyledi, Survivor 2017’de 19 Şubat Ünlülerde kimin adı çıktı?

Survivor 19 Şubat 2017 eleme adayları kim, kimin ismi yazıldı? Ünlüler eksilecek

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

Survivor 2017’de 19 Şubat ikinci dokunulmazlık oyununu da Ünlüler kaybetti ve bu hafta eksilecekleri kesinleşti. Ada konseyinde kimin eleme adayları olacağını merakla bekleniyordu. Peki, Survivor 19 Şubat 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, Havuç kimi söyledi, eleme adayları kimler oldu, kim kimi yazdı, eleme potasına kim çıktı, Furkan Kızılay kimi söyledi, 19 Şubat'ta Survivor'da ünlülerde kimin adı çıktı? İşte cevabı.

ACUN ILICALI ÜNLÜLERİ SORGULADI

19 Şubat 2017 Survivor ada konseyi başladı ve Acun Ilıcalı ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımına yüklendi. Oyunda isteksiz, inançsız ve başarısız oldukları için Ünlüler takımını sorguladı Acun Ilıcalı. Şahika, Berna ve Sabriye’nin güçsüz ve isteksiz olduğunu düşünen Ünlüler takımında gerilim vardı. Peki, 19 Şubat Survivor 2017’de kim kimi yazdı, en çok kimin ismi yazıldı?

19 ŞUBAT ÜNLÜLERDE KİM KİMİ YAZDI?

Survivor 2017 19 Şubat Pazar akşamı ada konseyinde Ünlüler takımında; Berna, Tarık, Sema Şahika’yı yazdı, montajda birçok kişinin kimi yazdığı gösterilmedi. Pınar Fatih’i yazarken, Şahika, Serhat, Sema da Şahika’yı yazdı. Acun Ilıcalı oyları saymaya başladı. 19 Şubat 2017 Survivor’da Ünlüler takımında 6 defa Berna, 5 defa Şahika ve 1 defa da Fatih’in ismi yazıldı. En çok ismi yazılan isim Berna Öztürk oldu.

FURKAN KIZILAY KİMİ SÖYLEDİ?                                    

Furkan Kızılay kimi söyledi diye merak ediliyordu. 19 Şubat 2017 Survivor Ünlüler konseyinde Furkan; “Adada hırstan bahsediyoruz, oyunlarda hırslı olmalıyız, arzulu olmalıyız. Bana arabayı kullanmayı babam öğretmişti, bir iki dört vites beşinci vitesi öğretti ama geri vitesi öğretmedi. Ben düz adamım. Takımın menfaati için, mücadele etmeyen, savaşmayan arkadaşların gitmesi gerekiyor. Berna ve Şahika oylama da zaten birbirine yakın ve ben Şahika demek istiyorum” diyerek ikinci eleme adayını da Şahika olarak belirledi.

BERNA: AÇIKÇASI ŞAŞIRDIM!

Survivor Berna Öztürk eleme adayı olmasını ve duygularını ; “Açıkçası birazcık şaşırdım. Belli ki beni yazan arkadaşlar Sema ve Pınar’dan sonra en çok oyun kazandıran birini yazmış olmalarının farkında değildir. Ama umarım halk bunun farkındadır. Beni destekleyenler buna karar verecektir” sözleriyle açıkladı.

NEFES ALAMADAN ASTIM HASTASI OLARAK DOĞDUM

Survivor Şahika; Benim hayat mücadelem doğduğumda başladı. Ben nefes alamadan astım hastası olarak doğdum. Spor sayesinde hayata döndüm. Dalış sporu buradaki parkurlardan biraz daha farklı. Yıllardır antrenman yapıyorum, çalışıyorum. Gerek fizyolojik olarak gerek de psikolojik olarak ailemle 7-8 ay görüşemedim. Gerçekten zor bir süreçti. Ben memur bir ailenin çocuğuyum. Yokluğun da varlığın da ne demek olduğunu iyi biliyorum. Burada belki de insanların görmek istediği performansı gösterememiş olabilirim. Bundan sonrası zaten küçük küçük ivmelenmeye başladığını hissediyorum, daha iyi olacağını düşünüyorum. Asla duruşumu bozmayacağım. Tabii ki üzüldüm ama bundan sonrasını artık önce Allah sonra halkımız bilecek” diyerek hem duygularını aktardı hem de sevenlerinden oy istedi.

ÜNLÜLERDE TAM DÖRT ADAY VAR

Ünlüler takımında 19 Şubat Pazar akşamı Survivor 2017’de dört eleme adayı da belirlendi. Ünlüler takımında önce Sedat veSabriye eleme adayı olmuştu, daha sonra Berna Öztürk ve Şahika oldu. Dört eleme adayından kimin eleneceği Salı günü belli olacak.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi