Görüş Bildir

Survivor 20 Mart 2017 Ünlülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Sabriye kimi söyledi

TV8’in en hararetli yarışma programı Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlığı yine Ünlüler kaybetti ve konsey heyecanı yaşadılar. Survivor 2017 20 Mart ünlülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme potasına girdi, Survivor 20 Mart 2017 konseyde kimin adı yazıldı, kimler eleme adayı oldu, Sabriye kimi söyledi?

Survivor 20 Mart 2017 Ünlülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Sabriye kimi söyledi

TAHİR KARAKEÇİ

O Ses Türkiye’nin Pazar akşamı Final yapması sebebiyle Survivor 2017’nin bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu Pazartesi’ye sarktı. 20 Mart 2017 Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu yine Ünlüler takımı kaybetti ve Gönüllüler böylelikle dokunulmazlık oyunlarında 6’da 6’lık bir seri yakaladı. Ünlüler birkez daha bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve kazanan isim şaşırtıcı bir şekilde Sabriye oldu. Peki, 20 Mart 2017 Survivor’da Ünlüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, ünlülerde eleme potasına kim girdi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, 20 Mart Survivor 2017 Sabriye kimi söyledi?

ACUN ILICALI HEMEN OYLAMAYA GEÇELİM

Survivor 20 Mart 2017 ada konseyine Halk oylaması da başlatılacağı için Acun Ilıcalı Ünlüler takımının oylamasını “Hemen oylamaya geçelim” sözleriyle başlattı. Peki, 20 Mart Ünlülerde en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı?

Ünlüler takımında Serhat, İlhan, Sema ve Adem, Pınar’ın adını yazdı. Sedat, Pınar ve Şahika da İlhan Mansız’ı yazdı. Furkan ve Sabriye’nin kimi yazdıkları montajda gösterilmedi. Peki, Bireysel dokunulmaz olan Sabriye kimi söyledi. İlhan Mansız Sabriye’nin yanına gidip “Beni yazabilirsin” demişti, ama Sabriye onu dinledi mi? Sabriye kimi söyledi?

SABRİYE: BİRAZ POTA HEYECANINI O DA TATSIN!                                 

Sabriye; “Ben Tatar Ramazan’ım bu oyunu bozarım. Küçük bir sözüydü onun. Çok mutluyum, kendimi şu an Ürdün Kraliçesi gibi hissediyorum ama birinin adını söyleyeceğim için çok kötü oldum. Sevmediğim kişiler de olsa söylemek istemiyorum. Ben şu sebepten bu sebepten söylemek istemiyorum, pota heyecanını tatsın diye Furkan’ı söylemek istiyorum” diyerek Furkan’ı dördüncü eleme adayı olarak belirledi.

HALK OYLAMASI BAŞLADI

Acun Ilıcalı Ünlüler takımının yeni bir halk oylamasını daha başlattı. İlk eleme adayı Pınar’a söz verdi. Pınar; “Bugün ismimin çıkmasına şaşırmadım. Geçen haftadan sonra şaşırmam da diye düşünüyorum. Hatta gelecekte de merak ediyorum neler olacak diye. Ben burada kalmak istiyorum tabii ki, bundan sonra da elimden geleni yapacağım. Geçen hafta sevenlerim sağolsun beni potadan çıkardılar. Buradaki insanlara güvenerek bir hareket yapsam, This is Sparta sahnesi gibi tekme yiyerek kuyuya düşmektense, iple inmeyi tercih ederim” diyerek eleme adayı olmasıyla ilgili duygularını paylaştı.

FURKAN KIZILAY: GERÇEK FURKAN’I GÖSTERMEYE GELDİM

Furkan Kızılay ise; “İlk defa potadayım. Sabriye’ye kırgın mıyım, değilim. Hiçbir zaman birbirimize aşağılayıcı laflar kullanmadım. Oyunlar oynanıyor veya kulisler yapılıyor demeyeceğim. Zaten az kişi kaldık. Ben buraya yarışmaya geldim, rekorlarımı anlatmaya gelmedim ve gerçek Furkan olarak geldim. Beni buraya yakıştırıyorlarsa oy atarlarsa sevinirim, atamayanlar da dua ederse sevinirim. Nasibim buraya kadarsa da ona da boynumuz kıldan ince abi teşekkür ederim” diyerek sevenlerinden destek istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi