Görüş Bildir

Survivor 2016 22 Nisan (yeni bölüm) fragmanı - Dokunulmazlık tartışması (İZLE)

TV8’de heyecanın giderek yükseldiği, stratejilerin değiştiği ve tabiri caizse artık kılıçların çekildiği ve soğuk savaşın başladığı Survivor 2016 22 Nisan yeni bölüm (51. Bölüm) fragmanı yayınlandı ve haberimizdeki videodan izleyebilirsiniz. Survivor 22 Nisan Cuma akşamı Ünlüler’in kendi aralarındaki dokunulmazlık tartışması görülüyor. Yine bir çamurlu parkurda oynanacak ödül oyununu kimin kazanacağı bilinmiyor. Survivor 22 Nisan 2016 ödül oyunu heyecanı ve fragman haberimizde.

Survivor 2016 22 Nisan (yeni bölüm) fragmanı - Dokunulmazlık tartışması (İZLE)

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor 2016, 22 Nisan Cuma akşamı çamurlu parkurda oynanacak ödül oyunu heyecanıyla ekranlara konuk olacak, Survivor fanatikleri nefeslerini tutarak izleyecek. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığında Dominik’te yarışmacılar çığlık atıyor, her ne kadar ödül Survivor 51. Bölüm fragmanında gösterilmese de çığlıklardan da anlayacağınız üzere harika bir ödül yarışmacıları bekliyor. Survivor 2016 22 Nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtlanacağı 51. Bölüm fragmanı ve Ünlülerdeki dokunulmazlık tartışması detayları…

SEMİH’TEN HODRİ MEYDAN

Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçen Semih Öztürk’ün röportajını izleyeceksiniz Survivor yeni bölüm (51. Bölüm) tanıtımında ve hayretler içerisinde kalacaksınız. İbrahim’in ada konseyindeki konuşmasına içerleyen Semih Öztürk verdiği röportajda; “Kime ne anlatıyorsun sen İbrahim, amacımız Gizem’i elemek falan da filan da, geçsene ya. Kimin ne kadar şarjörü var, mermisi var, görelim tavrımızı koyalım. Yazmak isteyene hodri meydan” diyerek Ünlüler takımındaki diğer yarışmacılara meydan okuyor.

ÜNLÜLER TAKIMI DOKUNULMAZLIK TOPLANTISINDA

Survivor 2016 51. Bölüm (yeni bölüm) 22 Nisan fragmanında Ünlüler takımının dokunulmazlık toplantısı yaptığını izleyeceksiniz. Fragmanda Nagihan; “Güçlü, kemik kadro dediğimiz kişilerin asla potaya girmemesi gerekiyor” deyince Yunus da “Kemik kadro dediğin şu dörtlü grup mu” diyerek Atakan, Ezgi, Yattara ve Nagihan’ı gösterdi. Nagihan da evet yanıtı verince Semih araya girdi, Semih “Beni yazdığınız zaman, benim de ona göre bir hesabım, kitabım olacak” diye karşılık verdi.

22 NİSAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor 22 Nisan 2016 Cuma ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacak. Çamurlu parkurda oldukça zor bir ödül oyunu oynanacak ve büyük ödüle bir takım gidecek. Son haftalarda müthiş bir performans grafiği yakalayan ve çıtayı yükselten Ünlüler takımı Gönüllüler’e son iki haftadır yemek yedirtmiyor adeta. Adalarında sürekli bade ve coconut kırıp yiyen ve açlıktan bitkin hale düşen Gönüllüler de kötü gidişe bir “Dur” deyip bu ödül oyununu kazanmak isteyecek. Survivor 2016 51. Bölüm 22 Nisan Cuma akşamı (bu akşam) TV8’de saat 20.00’de izleyicisiyle buluşacak.

İşte Survivor 2016 51. Bölüm fragmanı 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi