Survivor 2016 27 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Dokunulmazlığı kim kazanacak?

Acun Ilıcalı’nın en başarılı yapımlarından biri olan Survivor 2016, 27 Mart akşamı 33. Bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Survivor’ın kalbi durumundaki dokunulmazlık oyununun oynanacağı 27 Mart Survivor 2016 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor Ünlüler takımında Nagihan saf değiştirdi. Dokunulmazlığı kaybeden takım konseyde kimin ismini yazacak. Survivor 2016 27 Mart 33. Yeni bölüm fragman detayları haberimizde.

Survivor 2016 27 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Dokunulmazlığı kim kazanacak?

Survivor 2016’da nefesler tutuldu 33. Bölümün yayınlanması bekleniyor. Dokunulmazlık oyunu, bireysel dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanıyla izleyicilerini yine merakta bırakacak olan Survivor 27 Mart (33. Bölüm-yeni bölüm) tanıtımı da yayınlandı. Survivor’da çok zor ve çok önemli bir dokunulmazlık oyunu oynanacak, kaybeden takımdan bir kişi eksilecek. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde bir ismi eleme adayı olarak çıkaracak ve seyirciler bu takımın Gönüllüler mi Ünlüler mi olduğu konusunu merakla bekliyor.

ÜNLÜLERDE NAGİHAN-ATAKAN BİRLEŞMESİ!

Ünlüler takımında daha önce Yılmaz Morgül’ün grubunda olan Nagihan taktik ve stratejisini değiştirerek Atakan ve grubuna dahil oluyor. Yunus Günçe’yi zayıf halka olarak gören Atakan, onu adadan göndermenin hesaplarını yaparken, Nagihan’ı da yanına alması Yunus Günçe’nin iyice gardını düşürüyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Acun Ilıcalı’nın da; “Her oyun yalan bu oyun gerçek” diyerek dokunulmazlık oyununun ne denli önemli olduğunu her defasında vurguluyor. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı bu hafta da aynı hatayı yapmak istemiyor. Gönüllüler takımı ise Semih ve Gizem Kerimoğlu’nun dokunulmazlık oyunlarda yarışmasını istemiyor, çünkü Gizem Kerimoğlu ve Semih’in bilerek kaybedeceklerini iddia ediyorlar. Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2016 27 Mart dokunulmazlığı kim aldı gibi soruların yanıt bulacağı Survivor 27 Mart 2016 33. Bölümü bu akşam TV8’de ekranlara gelecek.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK, BİREYSEL DOKUNULMAZ KİM OLACAK?

Survivor 33. Bölüm için merak edilen bir soru da; Dokunulmazlığı kaybeden takımdan kimin bireysel dokunulmazlığı alacağı. Bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan yarışmacı dokunulmaz olacak, konseyde ismi yazılamayacak ve de bir ismi eleme adayı olarak gösterebilecek. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında konseyde kimin ismi yazılacak, eleme adayları kim olacak soruları da Survivor 27 Mart yeni bölümünde yanıt bulacak.

SURVIVOR 2016 33. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz