Survivor 3 Nisan 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? O isim şokta

Survivor 2016 3 Nisan akşamı konseyde kimin isminin yazılacağı merak konusuydu ve Google’da bu konuyla ilgili çok fazla aramalar yapılıyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinden iki ismi eleme adayı olarak çıkardı. 3 Nisan Survivor 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Nagihan kimi söyledi, 3 Nisan Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 3 Nisan 2016 konseyde yaşananlar ve eleme adaylarıyla ilgili detaylar haberimizde.

Survivor 3 Nisan 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? O isim şokta

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin bir an olsun başından ayrılmıyor. Her Pazar olduğu gibi 3 Nisan 2016 Pazar akşamı da konsey heyecanı yaşandı. Gerilim, hırs, heyecan ve fırçanın olduğu Survivor 2016’da ada konseyinde Ünlüler takımında iki isim eleme adayı oldu.

3 NİSAN ÜNLÜLER KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILDI

Atakan, Yattara, Nagihan, Ezgi, Tuğba, Mehmet, Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe’nin yer aldığı Ünlüler takımında Acun Ilıcalı sms numaralarını hatırlattı, sonrasında yarışmacılar takımın durumuyla alakalı konuştular. Ünlüler konseyi bir önceki hafta Gönüllüler konseyine oranla daha sakindi. Ünlüler takımındaki oylama başladı ve isim yazılmaya geçildi. İki gruba bölünen Ünlülerde kim kimi yazdı, kimin ismi yazıldı belli oldu artık. Nagihan, Yattara, Atakan, Mehmet ve Ezgi, Yunus Günçe’yi yazdı. Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve Tuğba Özay, Mehmet’i yazdı. Nagihan’ın oyu çok önemliydi ve kimi yazacağı büyük merak konusuydu.

NAGİHAN KİMİN İSMİNİ SÖYLEDİ?                  

Acun Ilıcalı tarafından Nagihan’a da kritik bir soru yöneltildi, o da kimi eleme adayı olarak göstereceğiydi. Peki, Nagihan eleme adayı olarak kimi gösterdi, kimin ismini yazdı? Nagihan önce sebebini sonra da kimin ismini söylediğini açıkladı. Ünlüler takımının en güçlü bayan yarışmacısı Nagihan “Bir isim çıkarmak beni rahatsız ediyor ve zorunda olduğumuz için bunu söylemek zorundayım. İki hafta önce potaya girmiştim ve adrenalin yaşamıştım. Onun da bu adrenalini yaşamasını istiyorum. Yattara diyorum” diyerek Yattara’yı eleme adayı olarak gösterdi. İkinci eleme adayı Yattara oldu ve Yattara şaşırdı.

YUNUS GÜNÇE VE YATTARA ELEME ADAYI!

Survivor 3 Nisan 2016 akşamı konseyde Yunus Günçe’nin ismi yazıldı ve Yunus, bir kez daha eleme adayı oldu. Nagihan’ın söylediği isim de ikinci eleme adayı oldu. Böylelikle Survivor 2016’da 3 Nisan (bu hafta) eleme adayları Yunus ve İbrahima Yattara oldu.

SALI GÜNÜ KİM ELENECEK?

Her hafta Salı günleri Survivor 2016’da eleme heyecanı yaşanıyor. Bu hafta Ünlüler takımından adaya kimin veda edeceği, elenen ismin kim olacağı ve oy sıralaması 5 Nisan Salı akşamı Survivor 2016’da yanıt bulacak. Ünlüler takımından Yattara mı elenecek, Yunus Günçe mi?

Kaynak: Diyarbakır Söz