Görüş Bildir

Survivor 4 Nisan 2016 müthiş ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine tartışma

TV8’deki Survivor fırtınası müthiş bir adrenalinle devam ediyor. Başa baş giden Survivor 4 Nisan ödül oyununu kim kazandı, 4 Nisan Survivor’da ödül neydi gibi soruların yanıtı bekleniyordu. Gönüllüler ve Ünlüler müthiş bir mücadeleye girişti, Gönüllüler önde başladı, geriye düştü, toparladı. Peki, 4 Nisan 2016 Pazartesi akşamı Survivor’da ödül oyununu kim kazandı, Ünlüler mi Gönüllüler mi? İşte detaylar haberimizde.

Survivor 4 Nisan 2016 müthiş ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine tartışma

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor 2016 4 Nisan Pazartesi akşamı ödül oyunu heyecanı tüm herkesi sardı. Gönüllüler ve Ünlüler takımı ödül oyununda kıyasıya bir rekabete girişti yine. Acun Ilıcalı’nın sunumunda ekranlara gelen 4 Nisan 2016 ödül oyununda gerginlik, hırs, tartışma, vır vır, ne ararsanız vardı. Peki, başa baş giden daha sonra bir takımın açıldığı ödül oyununda kazanan takım kim oldu, Survivor ödül oyununu kim kazandı?

YİNE SEMİH YİNE TARTIŞMA!

4 Nisan 2016 Survivor ödül oyunu daha başladığı andan itibaren gerilim başladı. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığında herkes çok sevindi. Gönüllüler ve Ünlüler takımına 1’er dakikalık toplantı süresi verildi, işte o toplantı esnasında ilk etapta Semih’in beklemesini istedi takım arkadaşları ve Semih Öztürk yine huzursuzluk çıkardı. Semih oynamak istemekte zorlayınca devreye Acun Ilıcalı girdi ve Semih’i “Sen nasıl ki dokunulmazlık oyununda kendi isteğinle oynamıyorsan, ödül oyununda da çoğunluk seni oynatmayabilir” diyerek uyardı. Ve daha sonra Ödül oyunu başladı, Survivor 2016 ödül oyununa Gönüllüler hızlı başladı ve 4-2 öne geçmeyi başardı.

4 NİSAN SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM?

4 Nisan 2016 Pazartesi akşamı müthiş heyecana sahne olan Survivor ödül oyununda Gönüllüler 4-2 öne geçse de Ünlüler takımı da inanmıştı bir kere ve bu inanmışlık Ünlüler takımına sayılar kazandırdı. Üst üste sayılar gelince Ünlüler takımı 8-6 öne geçti. Daha sonra Gönüllüler yine 8-8 yaptı. Ancak Ünlüler yine Gönüllüler’e darbeyi vurdu ve Atakan ile Nagihan’ın aldığı sayılarla ödül oyununu 10-8 galibiyetle bitirdi.

SURVIVOR 2016 4 NİSAN ÖDÜL NEYDİ?

4 Nisan Survivor’da müthiş zorlu bir oyun oynandı ve kazanan takım Ünlüler oldu. Ödül de sucuk ekmek ve içecekti. Ünlüler takımı sucuk ekmek yerken kendilerinden geçti ve açlıklarını giderdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi