Survivor 6 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? En terbiyelisi

TV8’in heyecan dozu ve ödüllerin giderek arttığı Survivor 2016 6 Mayıs akşamı oynanan ödül oyunu nefesleri kesti adeta. 6 Mayıs Survivor’da Acun Ilıcalı’nın açıkladığı gibi ödül Survivor’ın en terbiyelisi, yani Popeyes’tan terbiyeli tavuk ve Zipline’dı. Peki, bu müthiş ödülün olduğu Survivor ödül oyununu kim kazandı, survivor 6 Mayıs ödül oyunu hangi takım aldı, Survivor 2016 6 Mayıs ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 6 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? En terbiyelisi

NEŞET AYTEK

Survivor’ın en terbiyeli ödülünün olduğu ve en zor oyunlarından birisinin oynandığı, Ünlüler takımında bir kaosun yaşandığı Survivor 2016 6 Mayıs ödül oyunu adeta izleyicinin ağzını açıkta bıraktı. 6 Mayıs 2016 Cuma akşamı 62. Bölümüyle ekranlara gelen ve ödül oyunun oynandığı Survivor’da heyecan oldukça yüksekti. Peki, ödül oyunlarına ambargo koyan Ünlüler mi kazandı yoksa ödüle aç olan Gönüllüler mi kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı, 6 Mayıs Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

GÖNÜLLÜLER ÇOK İYİ BAŞLADI

Survivor 2016 6 Mayıs ödül oyunu su ile alakalı olduğu için Gönüllüler takımı nerdeyse 1-0 önde başladı. Ünlüler takımında atlet olan Nagihan yüzme ile arası pek iyi olmamasına rağmen yarıştı. İlk 4 yarışı Gönüllüler takımı İbrahim, Serkay, Efecan ve Damla ile alarak takımı 4-0 öne geçirdi Ünlüler karşısında. 4-0’dan sonra 5 yapmak isteyen Gönüllüler takımında Gizem Kerimoğlu da yarıştı ve takım arkadaşları onu destekledi. Ancak Ünlüler takımı Nagihan ile skoru 4-1’e getirmeyi başardı.

ÜNLÜLER GERİ DÖNDÜ AMA!

Survivor’da ödül oyunu 4-0’dan sonra Ünlüler’in de oyuna girmesiyle 6-6’ya geldi. Ünlüler ve Gönüllüler artık berabereydi, ama Atakan iki sayı kaybetti, Semih ve Yunus da hiç oyun alamayınca skor 9-7 Gönüllüler lehine geldi.

SURVIVOR 6 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 6 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacaktı artık ve son etapta Ünlülerden Atakan, Gönüllülerden Serkay ile karşı karşıya geldi. Serkay bu oyundaki başarısını son etapta da konuşturdu ve Atakan’ı mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler 6 Mayıs ödül oyununu 10-7 kazanmayı başardı.

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ ZIPLINE İMTİHANI!

Gönüllüler takımı heyecanı yüksek olan Zipline imtihanıyla izleyenleri ekrana bağladı. Yarışmacılar yaşadığı en güzel duygu olduğunu belirttiler. Survivor’da müthiş heyecanı Gönüllüler yaşadı. Gönüllüler Zipline sonrası Popeyes Terbiyeli Tavuk ve patates kızartması yedi. Uzun zamandır ödül kazanamayan ve aç olan Gönüllüler karınlarını doyurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz