Görüş Bildir

Survivor 8 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Rahat konsey

Survivor 2016 8 Mayıs dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti ve kimin kazandığı öğrenildi. En heyecanlı yarışma programı olan Survivor 2016’da 8 Mayıs dokunulmazlık oyununa Ünlüler iyi başlamıştı. Survivor 8 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı, 8 Mayıs Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kim oldu? İşte detaylar…

Survivor 8 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Rahat konsey

OKTAY DEMİR

TV8’in en eğlenceli ve aksiyon dolu yarışma programı Survivor’da 8 Mayıs 2016 Pazar akşamı ne ararsanız vardı. Dokunulmazlık heyecanı, eleme adayının kim olacağı, kimin kimi yazacağı büyük merak konusuydu Survivor 2016’da. Peki, Survivor 8 Mayıs 2016 dokunulmazlığı kim kazandı, ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor 8 mayıs dokunulmazlığı kim aldı? İşte detaylar…

ÜNLÜLER TAKIMI İYİ BAŞLADI BAŞLAMASINA DA!

Son üç oyunda Gönüllüler ödül oyunlarına iyi başlıyordu. Ancak 8 Mayıs 2016 Survivor dokunulmazlık oyununa Ünlüler takımı iyi başladı ve 3-0 öne geçti. Daha sonra Gönüllüler takımı da oyuna ağırlığını koydu ve skoru 6-6’ya kadar getirdi. Daha sonra Atakan ile İbrahim karşı karşıya geldi ve Atakan İbrahim’i mağlup ederek Ünlüler takımını dokunulmazlıkta 7-6 öne geçirdi. Ünlüler bu dokunulmazlığı almak istiyordu, çünkü geçtiğimiz haftaki dokunulmazlığı kaybetmişlerdi.

GÖNÜLLÜLER SON ETAPTA VİTESİ ARTIRDI!

Survivor 8 Mayıs 2016 Pazar dokunulmazlık oyununda 7-6 geriye düşen Gönüllüler son etapta vitesi artırdı ve seri oyunlar almaya başladı. Önce Gizem Memiç Ezgi’ye karşı oynadı ve kazanarak skoru 7-7 eşitlemeyi başladı. Daha sonra Survivor’ın başından beri iyi anlaşamayan Semih ve Efecan karşı karşıya geldi, Efecan atışta başarılı olunca Semih’i mağlup etti ve 8-7 öne geçirdi Ünlüler takımını. Ve sonra Serkay da Yattara’yı mağlup edince Ünlüler takımında film koptu. Son sayıyı da Damla Nagihan’a karşı aldı ve 10-7 oldu skor. 8 Mayıs Survivor’da dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazandı.

ÜNLÜLERDE KAZAN KAYNIYOR

Survivor 2016’da geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, Atakan ve Yunus Günçe’yi eleme adayı olarak göstermişti. İkinci dokunulmazlık oyununa da Ünlüler kaybedince kazan iyice kaynadı. Kimin eleme adayı olacağı sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Peki, Ünlülerde eleme adayları kim olacak, 8 Mayıs ada konseyinde kim kimin ismini yazacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi