Survivor 2016’da Acun Ilıcalı’dan büyük sürpriz, 3 büyük ödülden biri NBA finali!

Survivor 2016’da Acun Ilıcalı’nın sürprizleri bitmiyor. Reytingleri alt üst etmesiyle ünlenen Survivor yarışma programında Kıbrıs finali yaklaştıkça ödüller ve oyunlar da büyüyor. 24 Mayıs Survivor eleme konseyinde de Acun Ilıcalı daha önce duyurduğu üç büyük ödülden ilkini açıkladı ve gece yarısı oynanacak ödül oyunu kazanan takımın en ön sıradan NBA finalini izleyeceğini söyledi. İşte Survivor 2016’da Acun Ilıcalı’nın NBA sürprizi detayları…

Survivor 2016’da Acun Ilıcalı’dan büyük sürpriz, 3 büyük ödülden biri NBA finali!

AHMET DEMİR

24 Mayıs 2016 Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı eleme heyecanına geçmeden önce, daha önceden duyurduğu büyük ödülü açıkladı. Gece yarısı bir ödül oyunu oynanacağını ve kazanan takımın Oklahoma City ile Golden State arasında oynanacak NBA finalini en ön sıradan izleyeceğini duyurdu. Bildiğiniz gibi NBA yayın hakları da TV8’de olduğu için bu sabah 04.00’te başlayacak olan final maçını izleyebilecek olan seyirciler aslında oynanacak ödül oyununu kimin kazandığını da öğrenecek.

ACUN ILICALI AÇIKLADI, YEMEK BİLE SORULMADI

Acun Ilıcalı daha önce 3 büyük ödül oynanacağını açıklamıştı. Survivor 24 Mayıs 2016 Salı ada konseyinde de sıra ödülü açıklamaya gelmişti ve Acun Ilıcalı ödülü açıkladığında yarışmacılar heyecandan ödülü bile sormadı.

ACUN DA BERABER GİDECEK

Ödülü açıklaması gerektiğini ve çok güzel iyi haberler verdiğini söyleyen Acun Ilıcalı kazanan takımın 6 saatlik bir uçuş gerçekleştireceğini ve kendisinin de eşlik edeceğini söyledi.

6 SAATLİK UÇUŞ VE SONRASI NBA BATI FİNALİ

Acun Ilıcalı; “Bu 3 ödülü şu anda açıklamam gerekiyor. Çünkü bu gece yarısı bir oyun oynayacaksınız ve bu oyunu kazanan direk olarak ödüle gidecek. Bizzat hazırladım, o yüzden açıklamak istiyorum. Güzel iyi haber veririm, bu konuda bir yeteneğim var. Müjde, sürpriz haber falan vermeyi hakkaten beceriyorum. Arkadaşlar bu geceki oyunu kazanan takım, şu anda yaklaşık 60 km ötede sizi bir jet bekliyor. Özel bir uçak bekliyor sizi. Kazanan takımı alıyoruz, direk uçağa koyuyoruz. Bu takımın acelesi var aslında çünkü bu takım NBA Batı finaline gidiyor arkadaşlar” diyerek büyük ödülü açıkladı.

12 BİN DOLAR’LIK BİLET, EN GÜZEL 3 YER!

Yarışmacılar hem sevindi hem de çok şaşırdılar ki bu şaşkınlık sonrası yemek akıllarına bile gelmedi. Acun Ilıcalı sözlerine; “Tanesi 12 Bin Dolar olan en ön sıralardan biletleriniz şu anda hazır. Salonun birbirinden güzel 3 yerde oturacaksınız. Golden State galibiyet rekoru kırarak buraya kadar geldiler, karşılarında da Oklahoma City var. Gideceksiniz, güzel bir yemek yiyeceksiniz” diye devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler