Görüş Bildir

Survivor 2016’da Acun Ilıcalı’dan Damla’ya çok ince espri! Sen misin sigara içen?

TV8’den ekranlara gelen ve sunuculuğunu aynı zamanda kanalın patronu olan Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016’da her geçen gün heyecan artıyor. Dün akşamki (30 Mayıs) Survivor ada konseyinde Ünlüler takımının SMS oylaması yapıldı. Ödüllerle ilgili Gönüllüler takımıyla da konuşan Acun Ilıcalı Damla’ya gönderme yapmayı ihmal etmedi. Ilıcalı, Damla’ya ada konseyinde çok ince espri yaptı. Muhtemelen Damla Can, Acun Ilıcalı'nın dilinden artık kurtulamayacak.

Survivor 2016’da Acun Ilıcalı’dan Damla’ya çok ince espri! Sen misin sigara içen?

Survivor 2016 sunucusu ve TV8 patronu Acun Ilıcalı, 30 Mayıs ada konseyinde Amerika NBA Batı Finali ödülünün akabinde uzun süre kendine gelemediğini ifade eden Damla'ya çok ince bir gönderme yaptı. Ilıcalı, Damla’ya "Çok efkarlanmışsın belli" diyerek sigara içtiği ve günlerce tartışma konusu olan o görüntüyü hatırlattı.

GÖREVLİLERİN SİGARASINI ALIP İÇMİŞTİ

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor’da geçtiğimiz günlerde adadaki görevlilerden birinin sigarasını alıp içen Damla Can’ın görüntüleri medyaya sızmış ve büyük ses getirmişti.

ACUN ILICALI HEMEN UYARDI!

Görüntülerin akabinde Acun Ilıcalı bir önceki konseyde Gönüllüler yarışmacılarını ve Damla Can’ı sert bir dille uyardı. Damla ise özür dileyerek benzeri bir durumun asla yaşanmayacağının garantisini verdi. Yarışmanın 30 Mayıs 2016 (dün akşam) yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyununda muhteşem bir performans ortaya koyarak Nagihan’ı dört oyunda mağlup etmeyi başaran Damla, Acun Ilıcalı'nın ince esprisinden kurtulamadı.

ÇOK EFKARLANMIŞSIN BELLİ, ONU GÖRDÜK!

Survivor Damla Can kaybettikleri ödüllere çok üzüldüğünü, özellikle de Amerika’daki NBA Batı Finali ödülünün akabinde uzun süre kendine gelemediğini söylediği anda her zamanki gibi çok ince göndermeler yapan Acun Ilıcalı, "Çok efkarlanmışsın belli" diyerek yarışmacısına sigara içtiği ve basına sızan o görüntüleri hatırlattı.

DAMLA CAN KİMDİR?

Gönüllüler takımının tek kız yarışmacısı olarak adada kalmayı başaran Damla Can, düzgün fiziği ve güler yüzüyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparkenki kareleri sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile de ilgi topladı. Spor yaptığı esnadaki fotoğraflarını paylaşan Damla Can Survivor 2016’ya damgasını vuran isimlerden biri. Damla Can; 27 yaşında İzmir doğumlu 171 boyunda ve 56 kilogramağırlığındadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi