Survivor 2017 12 Şubat dokunulmazlığı kim kazandı? İşte şimdi karışacaklar

TV8’den evlerimizin salonlarına konuk olan Survivor 2017, 12 Şubat Pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyunuyla karşımıza çıktı. Survivor 2017 12 Şubat dokunulmazlığı kim aldı, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 2017 ikinci dokunulmazlıkta kim kazandı?

Survivor 2017 12 Şubat dokunulmazlığı kim kazandı? İşte şimdi karışacaklar

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

Survivor 2017’de heyecan, tartışma, gerilim bitmiyor. 12 Şubat Pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyununu izletti bize Survivor 2017. Dominik’te nefes kesen mücadele izleyiciyi ekrana bağladı. Peki, Survivor 2017 12 Şubat ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı, hangi takım konseyde rahat, dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybetti? İşte cevabı…

ÜNLÜLER BU SEZON ÇOK FARKLI

Survivor 2017’deki Ünlüler takımı adeta tarih yazıyor. Şu ana kadar dokunulmazlık oyunlarında Gönüllülere üstünlük kurarak moral ve motivasyonları yüksekte olan Ünlüler takımı 12 Şubat Pazar günkü dokunulmazlık oyununa da oldukça iyi başladı. Ünlüler takımı ilk turda Gönüllüler takımını tam 5-2 mağlup etti.

İKİNCİ TURDA YİNE KAVGA

Survivor 12 Şubat 2017 ikinci dokunulmazlık oyununda yine üzücü olaylar yaşandı. Ünlülerden Fatih, Gönüllülerden Erdi ile tartıştı. Fatih Erdi’ye “Maymun” dedi ve ortalık bir anda karıştı. Erdi de Fatih’in üzerine yürdü, yarışmacı arkadaşları Erdi’yi zor sakinleştirirken, Acun Ilıcalı’dan da Fatih’e çok sert uyarı geldi. Acun Ilıcalı Fatih’e “Sen kimseye maymun diyemezsin” diye çıkıştı. İkinc tura bu kavgadan sonra devam edildi. Gönüllüler 2-1 öndeydi ve akabinde Burçak ile Berna Öztürk karşılaştı. Gönüllülerin göze çarpan yarışmacısı Burçak atışlarda başarısız olunca Berna Öztürk kazandı ve skor 2-2 oldu.

BU KEZ FİNAL TURU YOK!

Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlık oyununda bu kez iş finale kalmadı. Rahat olan Ünlüler takımı atışlardaki başarı ve soğukkanlılığıyla oyunun kontrolünü ellerinde tuttu. Survivor 2017 12 Şubat Pazar akşamı Ünlüler takımı 4-3 öndeydi ve son olarak Gönüllülerden Burçak ve Ünlülerden Sabriye karşı karşıya geldi. Sabriye de Burçak’ı mağlup etmeyi başardı. Survivor 12 Şubat 2017 ikinci dokunulmazlığı Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüleri bir kez daha konseye yolladı.

TAKIMIN YARISI ADAY OLABİLİR!

Gönüllüler takımını ise büyük bir tehlike bekliyor. Survivor 2017’de iki dokunulmazlığı da kaybeden Gönüllüler tekrar bireysel dokunulmazlık oynayacak ve ada konseyinde iki ismi daha eleme adayı olarak göstermek zorunda.

Kaynak: Diyarbakır Söz