Survivor 2017 14 Şubat kim elendi, adaya kim veda etti? Gönüllüler eksildi

TV8’in heyecanı, tartışması, kavgası, gerilimi, aksiyonu bol yarışması Survivor’da 14 Şubat 2017 Salı akşamı kimin elendiği belli oldu. Peki, Survivor 2017 beş eleme adayından kim elendi, 14 Şubat Survivor 2017 kim elendi, Survivor 2017 kim elendi, Survivor 14 Şubat adaya kim veda etti, Survivor Gönüllülerden kim elendi?

Survivor 2017 14 Şubat kim elendi, adaya kim veda etti? Gönüllüler eksildi

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

Survivor 2017 14 Şubat kim elendi sorusu artık yanıt buldu. Google’da da bu sorunun trend olması bekleniyor. Televizyon ekranlarının soluksuz izlenen yarışma programı Survivor 2017’de Gönüllülerden beş eleme adayı çıkmıştı. Erdi, Elif, Gökhan, Yiğit ve Sadin eleme adaylarıydı. Peki, bu beş adaydan Gönüllüler takımına veda eden isim kim oldu, Survivor 2017 14 Şubat kim elendi, Survivor 2017 kim elendi, 14 Şubat Survivor adaya kim veda etti, Gönüllülerden kim gitti? İşte cevabı…

İKİ TAKIM ARASINDAKİ GERGİNLİK

Survivor 2017 14 Şubat Salı akşamı Gönüllüler takımında veda konseyi başladı. Survivor 2017’de bu hafta kim elendi diye merak ediliyordu. Acun Ilıcalı konseyi başlattı, öncelikle Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarına söz verdi ve iki takım yarışmacılarının arasındaki gerilime açıklık getirmeye çalıştı. Acun Ilıcalı bazı yarışmacılara uyarılarda bulundu. Haftanın en iyi yarışmacıları erkeklerde Sedat ve Eser West, kızlarda Pınar ve Sema oldu.

GÖNÜLLÜLERDEN KİM GİDECEK?                                 

Survivor 2017’de artık kim elendi sorusu yanıt bulacaktı. Acun Ilıcalı beş eleme adayı olan Erdi, Elif, Gökhan, Yiğit ve Sadin’e kısaca söz hakkı verdi ve yarışmacılar düşüncelerini açıkladı. Daha sonra Acun Ilıcalı Survivor 2017’de adaya kim veda etti sorusunun yanıtını vermek için heyecanlı konuşmasını yapmaya başladı.

SURVIVOR 14 ŞUBAT KİM ELENDİ, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2017’de bir eleme konseyi daha yaşandı. Survivor izleyicilerinin heyecanlı bekleyişi son buldu. Survivor kim elendi, Survivor 2017 adaya kim veda etti, 14 Şubat Survivor’dan kim gitti gibi soruların yanıtı alındı.

Survivor 2017’de Gönüllüler takımından çıkan beş adaydan Erdi, Yiğit, Elif, Sadin ve Gökhan’dan, rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı kimin elendiğini açıkladıı. Survivor 2017'de 14 Şubat akşamı rakiplerinden daha az oy alarak elenen isim Yiğit oldu. Yiğit Survivor hayallerine veda etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz