Görüş Bildir

Survivor 2017 19 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Erdi çok sıkıntılı

Survivor 2017’de dokunulmazlık oyunu oynanacak ve iki aday çıkacak. Survivor 2017 19 Şubat yeni bölüm 22. Bölüm fragmanı yayında ve izlemek için haberimizdeki detaylara bakabilirsiniz. 19 Şubat 2017 Survivor’da Erdi oldukça sıkıntılı. İşte Survivor 2017 yeni bölüm (18 Şubat) fragmanı detayları.

Survivor 2017 19 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Erdi çok sıkıntılı

AHMET DEMİR

TV8’in en çok beğenilen ve reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2017’de heyecan giderek artıyor. Survivor’ın en kritik oyunu olan dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor 2017 19 Şubat 22. Bölüm (yeni bölüm) tanıtımında ne ararsanız var. Survivor 22. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ERDİ’NİN CANI SIKILDI                               

Survivor 2017’de Gönüllüler takımından Eser West’in ayrılışıyla yeni gelen yarışmacı adadaki dengeleri değiştireceğe benziyor. Survivor 2017 Gönüllüler takımına Gözaltı yarışma programından Bulut Özdemiroğlu katıldı. Bulut’un Gönüllüler takımına gelişi Erdi’nin oldukça canını sıktı. Erdi ile birlikte Gözaltı yarışmasında finale kalan Bulut kıl payı kaybetmişti. Survivor 2017 19 Şubat fragmanında izleyeceğiniz üzere Erdi’nin oldukça canı sıkılmış durumda. Erdi; “Bulut arkadaşımızın katılmasıyla birlikte bir yanda karşımdakilere bakıyorum, kibir ve kasket ordusunun part ikisini görüyorum” diyerek Bulut ile olan düşüncelerini açıklıyor. Erdi, Berna Kekliklerle konuşurken Bulut’u kast ederek; “Hemen benim uzak olduğum insanların yanına geçiyor” dedi. Erdi ile Bulut arasındaki gerilimin ilerleyen günlerde tırmanacağı düşünülüyor. Survivor 2017 artık daha heyecanlı oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK

Ünlüler takımı ilk dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve Sabriye ile Sedat eleme adayları olmuştu. Ünlüler takımı Survivor 2017’de 19 Şubat dokunulmazlık oyununu kazanmak istiyor. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybetmeleri durumunda Ünlüler takımından iki eleme adayı daha çıkacak ve bir kişinin gitmesi kesinleşecek. Eğer Gönüllüler takımı kaybederse onlar iki aday çıkaracak. Bir yandan Ünlüler kazanmak istiyor, diğer yandan Bulut’un katılmasıyla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Gönüllüler takımı da kazanıp haftayı kayıpsız kapatmak istiyor. Survivor 2017 19 Şubat fragmanında çok zor bir dokunulmazlık oyununun oynandığı görülüyor. 19 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Survivor 19. Bölüm tanıtımında izleyeceğiniz üzere Survivor’ın kritik öneme sahip olan ikinci dokunulmazlık oyunu oynanıyor.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?

Survivor 19 Şubat 2017 Pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden hangi takım olursa olsun iki eleme adayı daha çıkacak. Her anı zevkli ve ayrı bir heyecanlı olan Survivor 2017 19 Şubat 22. Bölüm Pazar (bu akşam) saat 20.00’de TV8’de olacak.

SURVIVOR 2017 19 ŞUBAT 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi