Görüş Bildir

Survivor 2017 20 Şubat ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kötü sakatlık

TV8’den ekranlarımıza konuk olan reyting rekortmeni Survivor 2017, ödül oyunuyla karşımıza çıktı bu kez. Her anı zevkli geçen havuzlu ödül oyunundaki mücadeleler kıyasıya geçti. Peki, Survivor 2017 20 Şubat ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı, 20 Şubat 2017 Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı?

Survivor 2017 20 Şubat ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kötü sakatlık

NURDAN AĞAR

Survivor 2017’de Pazartesi akşamı ödül oyunu heyecanı yaşandı. 20 Şubat Survivor 2017’de Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyununda karşı karşıya geldi. İki takım oyuncuları da açlıktan artık bitkin durumdaydı. Peki, 20 Şubat 2017 Survivor ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi, ödül oyunu kim kazandı, Survivor 2017 20 Şubat kim kazandı, Gökhan nasıl sakatlandı? İşte cevabı…

İLK TUR ÜNLÜLERİN                

20 Şubat 2017 Pazartesi Survivor’da ödül oyununun birinci turuna iyi başlayan takım Ünlüler oldu. Bir Gönüllüler kazanıyordu, bir Ünlüler kazanıyordu. Ünlüler takımı 3’üncü etaptan sonra kopardı ilk turu ve 5-3 kazandı. Ünlülerin Survivor 2017’de 20 Şubat Pazartesi ödül oyununun ilk turunu kazanmaları kendilerine moral kattı, ancak Gönüllüler takımı da bırakma niyetinde değildi. Ödül oyununda ödül de yataktı. Kazanan takım bir hafta boyunca temiz bir yatakta yatacaktı.

GÖKHAN SAKAT SAKAT KAZANDI!

Survivor 2017’de 20 Şubat ödül oyununun ikinci turunda Gönüllüler takımı havuzluoyunda başarısını gösterdi. İkinci turun ilk karşılaşması Ogeday ve Furkan Kızılay oldu. Ogeday Furkan kızılay’ı mağlup ederek Gönüllüleri 1-0 öne geçirdi. Daha sonra Ünlülerden Şahika, Gönüllülerden Tuğçe Melis ile karşılaştı ve kazanan isim Şahika oldu. Skor 1-1’e geldikten sonra Gökhan ve Fatih karşılaştı, Gökhan bu mücadelede sakatlık geçirdi, parkur engeline sert bir biçimde çarptı, ancak mücadeleye devam ederek Fatih’i mağlup etmeyi başaran Gökhan’ın çenesine dikiş atıldı sahada.

ŞAHİKA ŞAŞIRTIYOR!

Survivor 2017 20 Şubat ödül oyununda daha sonra karşılaşan Berna Keklikler ve Sabriye karşılaşmasından Berna galip çıktı ve Gönülllüler skoru 3-1’e getirdi. Ünlülerden Tarık Mengüç Sadin’i mağlup etti ve 3-2’ye getirdi skoru. Daha sonra Ogeday ve Fatih karşılaştı kazanan isim yine Ogeday oldu ve Gönüllüler skoru 4-2’ye getirerek ikinci turun kapısını araladı. Skor 4-2 iken Şahika ve Berna Keklikler karşı karşıya geldi. Dalış rekortmeni Şahika havuzlu oyunda herkesi şaşırttı ve yine rakibini mağlup etmeyi başararak skoru 4-3’e taşıdı ve Ünlüler’i oyunda tuttu. 2.turun son oyunu olabilirdi ve Furkan ile Gökhan karşılaştı. Gökhan dikiş atılan çenesiyle oynamak zorundaydı, Furkan oldukça hızlıydı ve parkurda Gökhan’a fark attı ve atışları da başarılı bir şekilde tamamladı, skor 4-4 oldu. Dominik’te büyük heyecan oluştu iki takımda da. En son Tuğçe Melis ve Sabriye oldu, Gönüllüler takımı Sabriye’yi hafife aldı ve Tuğçe’nin kazanmasına kesin gözüyle bakıyordu. Ancak Sabriye hem kendi takımını hem de herkesi şaşırttı ve kazanan Sabriye oldu.

MÜTHİŞ MÜCADELE SONRASI ÜNLÜLER KAZANAN TARAF!

Survivor 2017’de 20 Şubat ödül oyununun iki turunu da Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler iki dokunulmazlığı kaybetmelerine rağmen, haftanın ikinci ödül oyununu kazanmayı bildi. Survivor 2017’de 20 Şubat akşamı ödül ise yataktı. Ünlüler takımı ödülü kazandıkları için temiz ve güzel bir yatakta bir hafta boyunca değişimli olarak yatacaklar.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi