Görüş Bildir

Survivor 2017 20 Şubat sembol oyununu kim kazandı? Mor odada büyük keyif

Survivor 2017 20 Şubat ödül oyunundan sonra sembol oyunu heyecanı yaşandı. TV8’de 20 Şubat akşamı sembol oyununu kim kazandı, kimin kaç sembolü var, Survivor 2017 20 Şubat finale kimler çıktı, kızlarda sembolü kim aldı, erkeklerde sembolü kim aldı, mor odaya kim gitti, 20 Şubat sembol oyununda ödül neydi?

Survivor 2017 20 Şubat sembol oyununu kim kazandı? Mor odada büyük keyif

AHMET DEMİR

TV8’in heyecan dozu yüksek yarışması Survivor 2017, dolu bir Pazartesi yaşattı izleyicisine.  Önce ödül oyunuyla karşımıza çıkan Survivor 2017’de daha sonra sembol oyunu ekranlara geldi. 20 Şubat ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Açlıktan bitkin halde olan Gönüllüler bu kez Sembol oyununu kazanmak istiyorlardı. Ancak Gönüllülerin sembol oyunlarındaki şanssızlıkları aşikar. Peki, Survivor 2017 20 Şubat sembol oyununu kim kazandı, sembol ödülünü kim aldı, hangi takım mor odaya gitti, Survivor 20 Şubat 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda kimler finale çıktı ve erkeklerde sembolü kim aldı, kızlarda finale kim çıktı ve kızlarda sembolü kim aldı?

ERKEKLERDE BÜYÜK ÇEKİŞME, İŞTE FİNALE KALAN İKİ İSİM!

Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2017 20 Şubat sembol oyununda öncelik erkeklerdeydi ve erkekler sembol oyunu başladı. Erkekler sembol oyununda ilk önce Anıl, Tarık Mengüç’ü eledi ve Anıl üst tura çıktı. Daha sonra İlhan Mansız ve Bulut karşılaştı, İlhan Mansız Bulutu’u eledi. Volkan Adem’i elemeyi başardı. Sembol oyununda daha sonra Fatih ve Gökhan karşılaştı. Fatih, Gökhan’ı elemeyi başararak sürprize imza attı. Daha sonra Dominik’te ilginç mücadele yaşandı. İlhan Mansız ve Erdi karşı karşıya geldi. İlhan Mansız Erdi’yi eledi. Daha sonra Furkan ve Anıl karşı karşıya geldi. Anıl Furkan’a elendi.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM ALDI?                                           

Survivor 2017 erkekler sembol oyununda finale kalan isim merak ediliyordu. Gönüllüler takımı kendi aralarında oynadı ve Ogeday Volkan Çetinkaya’ya elendi. Daha sonra Ünlülerde İlhan Mansız ve Fatih karşı karşıya geldi. İlhan Mansız Fatih’i elemeyi başardı. Erkeklerde daha sonra Ünlülerden Furkan ve Gönüllülerden Volkan karşı karşıya geldi. Volkan Furkan’ı elemeyi başardı ve sembol oyununda finale çıktı. 20 Şubat 2017 Survivor sembol oyununda erkeklerde finale İlhan Mansız ve Volkan Çetinkaya kaldı. Volkan Çetinkaya İlhan Mansız’ı eledi ve erkeklerde sembolü kazanan isim oldu. Volkan aynı zamanda ilk kez Gönüllülerde sembol kazanan isim oldu. Kızlar sembol oyununu kazanan isim Sema oldu. Ünlülerde Sema İlhan Mansız, Furkan Kızılay ve Serhat Akın'ı seçti. Gönüllülerde Volkan Çetinkaya ise Tuğçe Melis, Ogeday ve Erdi'yi seçti. Yarışmacılar mor odada büyük keyif yapıp sigara böreği yediler.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi