Görüş Bildir

Survivor 2017 21 Şubat kim elendi, kim adaya veda etti, dört adaydan kim gitti?

TV8’in heyecanı, aksiyonu, gerilimi, tartışması ve açlığı hiç bitmeyen yarışması Survivor 2017’de bu hafta kimin elendiği veda konseyinde belirlendi. Peki, Survivor 21 Şubat 2017 kim elendi, adaya kim veda etti, ünlülerde kim Survivor’a veda etti? Survivor 2017 21 Şubat kim elendi sorusu Google’da da trend oldu.

Survivor 2017 21 Şubat kim elendi, kim adaya veda etti, dört adaydan kim gitti?

AHMET DEMİR

Survivor 2017’de veda zamanı. Ekranların en çok seyredilen ve en çok reklam alan yarışma programı Survivor 2017 21 Şubat kim elendi sorusu yanıt buldu. Google’da da trend olan Survivor 2017 kim elendi, survivor kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor 2017 21 Şubat ünlülerde kim elendi, dört adaydan hangisi Survivor 2017 final hayaline veda etti, Berna Öztürk mü, Çılgın Sedat mı, Sabriye mi yoksa Şahika mı elendi?

DÖRT ADAYIN GÖRÜŞLERİ

21 Şubat 2017 Salı akşamı Survivor’da veda konseyi başladı. Acun Ilıcalı öncelikle Ünlüler takımından dört eleme adayı olan Şahika, Sedat, Sabriye ve Berna Öztürk’e bir kez daha söz hakkı verdi. Acun Ilıcalı “Survivor izleyicisi gerçekten çok adil bir izleyici. Burada bu destek arasında en arkada olan kim olursa olsun, unutmayın ki çok ciddi bir destek almış olacak. Elenen kim olursa olsun, rakiplerinden daha az oy aldı diye, seyircimiz çünkü bir tek karaktere ya da bir tek oyuna da oy vermiyor. Daha az oy almak kötü anlama gelmiyor. Olimpik çok yarışmacı var diye 2-10 atlıyor diye herkes 2-10 atlayacak diye bir şey yok değil mi? Bu kadronun hepsi çok ciddi bir süre geçirdi ve izleyicilerimiz de benimsedi. Kim olursa olsun yarışmada iz bıraktı, adada iz bıraktı. Kim ne derse desin” diye konuşarak yarışmacılara telkinde bulundu.

HEYECAN ZİRVEYE TIRMANDI

Heyecan zirveye tırmandı ve Survivor 2017’de bu hafta ünlülerden elenen isim belli olacaktı artık. Survivor fanatikleri ekranları başına kilitlendi ve kimin elendiğini görmek için beklemeye koyuldu. Peki, Survivor 2017’de 21 Şubat Salı akşamı kim elendi, Survivor 2017 kim elendi, Survivor 21 Şubat 2017 kim elendi, adaya kim veda etti, Ünlülerden takıma veda eden isim kim oldu?

Seyirciler oylarını kullandı Pazar akşamı ve kullanılan oylar sonucunda Sedat mı, Sabriye mi, Berna mı yoksa Şahiika mı elendi belli  oldu? Survivor 2017’de bu hafta rakiplerinden daha az oy alarak Survivor’a ve final hayallerine veda eden isim açıklanacaktı. Oylama Beyoğlu 30. Noteri tarafından tespi edilip onaylanmış ve Acun Ilıcalı’ya ulaştırılmıştır.

SURVOVOR 2017’DE 21 ŞUBAT ELENEN İSİM!

Survivor 2017 21 Şubat akşamı Dominik’e Survivor’a ve final hayallerine veda eden isim Ünlüller takımından Berna Öztürk oldu. Survivor 2017’den elenen Berna Öztürk: “Survivor gibi büyük bir markanın altında olma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Çok güzel günler geçirdim burada, daha çook günler de geçirebilirdim ama kısmet. Herkese teşekkürler” diye konuştu ve Survivor 2017 macerası son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi