Görüş Bildir

Survivor 2017 25 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Şampiyonlar Ligi gibi

Survivor 2017’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor 2017 25 Şubat 27. Bölüm fragmanı yayında ve izlemek için haberimizdeki linki kullanabilirsiniz. 25 Şubat Survivor fragmanında İlhan Mansız röportajı var. İşte Survivor 2017 yeni bölüm (25 Şubat) fragman detayları.

Survivor 2017 25 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Şampiyonlar Ligi gibi

YILMAZ BEKLEYEN

TV8’in en çok seyredilen ve en çok reklam kazandığı yarışma programı Survivor 2017’de haftanın dokunulmazlık heyecanı başlıyor. Survivor 2017’de daha bir önem arz eden ve yarışmacıların adada kalmasını sağlayan dokunulmazlık oyununda nefesler tutulacak ve kıran kırana mücadeleler yaşanacak. Survivor 2017 yeni bölüm (25 Şubat) fragmanında hem dokunulmazlık oyunu hem de ada konseyinden kesitler var. Hırs, azim, mücadele, stres ve heyecanın bir arada olacağı Survivor 2017 25 Şubat dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı merakla bekleniyor.

İLHAN MANSIZ: ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ

Survivor 2017 Ünlüler takımının başarılı yarışmacılarından olan İlhan Mansız 25 Şubat 27. Bölüm tanıtımındaki röportajında dokunulmazlık oyunlarını şampiyonlar ligi maçına benzettiğini belirterek, “Ben dokunulmazlık oyunlarını şampiyonlar ligi maçı gibi değerlendiriyorum, çok önemli. En iyi şekilde çıkıp mücadele etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

VOLKAN ÇETİNKAYA: GEREKİRSE KANINI AKITACAKSIN

Survivor 25 Şubat 2017 fragmanını izlediğinizde Volkan Çetinkaya’nın da röportajını göreceksiniz. Volkan da verdiği röportajda İlhan Mansız gibi dokunulmazlık oyununun önemine değindi ve “Kalbini koyacaksın o sahaya, dişini tırnağa takacaksın, gerekirse kanını akıtacaksın o sayıları alacaksın” yorumunda bulundu.

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor 2017’de geçtiğimiz hafta iki dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kaybetmiş ve Salı günkü konseyde DJ Berna Öztürk’ü aralarından uğurlamıştı. Survivor 2017’de 25 Şubat dokunulmazlık oyununu iki takım da kazanmak istiyor. Yarışmacıların adada kalmasını sağlayacak olan dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 25 Şubat Survivor 2017 ilk dokunulmazlığı hangi takım aldı gibi sorular yanıtını bulacak. Dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyine gidecek ve iki ismi eleme adayı olarak çıkaracak. Survivor 2017 25 Şubat fragmanında çok zor, güç isteyen ve denge isteyen bir dokunulmazlık oyununun oynandığı izlendi. 25 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Survivor 27. Bölüm tanıtımında izleyeceğiniz üzere Survivor’ın hayati öneme sahip olan dokunulmazlık oyunu oynanıyor.

KONSEYDE KİMLER ELEME ADAYI OLACAK?

Survivor 2017 25 Şubat Cumartesi günü izlenecek olan dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybederse, ada konseyinde iki ismi eleme adayı olarak gösterecek. Ünlüler mi kaybedecek, yoksa Gönüllüler mi? Hangi takımdan kimler eleme adayı olacak, kimler kulis yapacak, performanslar mı göz önünde tutulacak yoksa strateji mi belirleyecek eleme adaylarını? Tüm merak edilenler bu akşam Survivor 2017 27. Yeni bölümde yanıt bulacak. Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de TV8'de.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi