Survivor 2017 27 Şubat sembol oyununu kim kazandı? Mozzarella sticks

Survivor 2017 27 Şubat ödül oyunundan sonra sembol oyunu başladı. TV8’de 27 Şubat sembol oyununu kim kazandı, Survivor 2017 20 Şubat sembolde finale kimler çıktı, kimin kaç sembolü var, kızlarda sembolü kim kazandı, erkeklerde sembolü kim kazandı, 27 Şubat sembol oyununda ödül neydi?

Survivor 2017 27 Şubat sembol oyununu kim kazandı? Mozzarella sticks

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8’in ağızları açıkta bırakan heyecan dolu yarışma programı Survivor 2017, iki oyun izletti Pazartesi akşamı izleyicisine.  İlk başta ödül oyunu ekranlarımıza gelen Survivor 2017’de akabinde sembol oyunu başladı. 27 Şubat ödül oyununu yine Ünlüler kazandı. Gönüllüler ise açlıklarını Sembol oyununu kazanarak gidermek istiyordu. Survivor 2017 27 Şubat sembol oyununu kim kazandı, sembol oyunu ödülünü kim aldı, hangi takım mor odaya gitmeye hak kazandı, Survivor 27 Şubat 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda finale kim çıktı, sembolü erkeklerde kim kazandı, kızlarda finale kim çıktı, sembolü kızlarda kim kazandı?

ERKEKLERDE BÜYÜK ÇEKİŞME, İŞTE FİNALE KALAN İKİ İSİM!

Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2017 27 Şubat sembol oyununda ödül; mozzarella sticks yemek ve oyun konsoluyla eğlenceli vakit geçirmek. Ve Alp Kırşan sembol oyununda yarışmacıları parkur alanına davet etti. Daha önceden yapılan kuralar sonucunda erkekler sembol oyunu start aldı, parkura ilk önce erkekler çıktı. Erkekler sembol oyununda Volkan Çetinkaya ve Tarık Mengüç karşılaştı. Sembol oyununda bu hafta parkur sonunda yarışmacıların indirmesi gereken 3 hedef vardı ve Volkan, Tarık Mengüç’ü eledi. Bulut ve Furkan Kızılay karşı karşıya geldi, kıyasıya mücadele sonucunda Furkan kazandı ve Bulut elendi. Gönüllülerden Anıl, Sedat’ı elemeyi başardı. 27 Şubat sembol oyununda daha sonra Fatih ve Gökhan karşılaştı geçen hafta olduğu gibi. Bu defa Gökhan Fatih’i eledi. Ogeday, Adem’i elemeyi başardı sembol oyununda. İlhan Mansız ve Sadin karşılaştı. Sadin İlhan Mansız’ı elemeyi başardı ve sürprize imzasını attı. Furkan Kızılay bu kez Erdi’yle karşı karşıya geldi. Furkan Erdi’yi eledi ve Erdi de sembole veda etti. Gönüllüler kendi aralarında oynadı, Gökhan Anıl’ı, Ogeday da Volkan’ı eledi.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM KAZANDI?                                          

Survivor 2017 erkekler sembol oyununda finale kalan isim kim oldu? Ünlüler takımından Furkan, Gönüllüler takımından Sadin ile karşılaştı ve Furkan Kızılay finale kalan ilk isim oldu. Daha sonra Gönüllülerde Ogeday kendi takım arkadaşı Gökhan ile karşılaştı ve Furkan Kızılay’ın finaldeki rakibi oldu. 27 Şubat 2017 Survivor sembol oyununda erkeklerde finale Ogeday ve Furkan Kızılay kaldı. Geçtiğimiz hafta sembolü erkeklerde Volkan Çetinkaya kazanmıştı. Bu hafta ise erkekler finalinde Furkan ilk oyunu aldı ve ikinci oyuna geçildi, ikinci oyunu da Furkan aldı ve erkekler sembol oyununda kazanan isim Furkan oldu. Furkan Kızılay 27 Şubat Survivor 2017’de hem sembolü, hem de ödülü kazandı. Kızlar sembol oyunununda finale kim kaldı, kızlarda sembolü kim aldı, Furkan kimi seçti ödül için, tüm merak edilenler bu akşam Survivor 28 Şubat 2017’de belli olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz