Survivor 2017 3 Mart Bil Bakalım kim kazandı, sorular nasıl, ödül neydi? Bu cevaplar güldürür

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor 2017’de 3 Mart Cuma akşamı Bil Bakalım heyecanıyla karşımıza çıktı. Peki, Survivor 2017 Bil Bakalım 3 Mart Cuma kim kazandı, Bil Bakalım soru cevap yarışmasını kim kazandı, Survivor 2017 3 Mart tahmin yarışmasını kim kazandı, ödül neydi?

Survivor 2017 3 Mart Bil Bakalım kim kazandı, sorular nasıl, ödül neydi? Bu cevaplar güldürür

YILMAZ BEKLEYEN

Survivor 2017, 3 Mart Cuma akşamı önce ödül oyunu heyecanıyla karşımıza çıktı. Bu arada 3 Mart Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı alındı. 3 Mart Survivor 2017’de ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı ve yemeğe gittiler. Ödül oyunu sonrasında ise bir Survivor geleneği olan Bil Bakalım tahmin yarışması yapıldı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu Bil Bakalım yarışmasında verilen cevaplar, yapılan tahminler gülme krizine sokuyor izleyenleri. Peki, Survivor 2017 3 Mart Bil Bakalım tahmin yarışmasını kim kazandı, 3 Mart Survivor 2017 soru cevap yarışmasını hangi yarışmacı kazandı? İşte cevabı…

ACUN ILICALI SORDU, CEVAPLAR ŞAŞIRTTI

3 Mart Cuma Survivor 2017’de Acun Ilıcalı’nın sunumunda Bil Bakalım yarışmasında Gönüllüler ve Ünlüler yarışmacıları önce birbirleriyle karşılaştı. Daha sonra ise kendi takım arkadaşlarıyla yarıştılar. Survivor 2017’de Bil Bakalım tahmin yarışmasında hangi sorular soruldu, cevaplar neydi, 3 Mart Bil Bakalım yarışmasını kim kazandı? İşte 3 Mart 2017 Survivor Bil Bakalımda sorulan tahmin soruları…

Soru: Dünyada’ki pirincin yüzde kaçı Asya Kıtası’nda tüketilmektedir?

Berna Keklikler 75, Serhat Akın ise 85 cevabını verdi. Acun Ilıcalı doğru cevabı 90 olarak açıkladı. Serhat Akın finale çıktı, Berna Keklikler yarı finalde elenmiş oldu böylelikle. Yarı finalin bir diğer mücadelesi olan Anıl ve Fatih Hürkan karşı karşıya geldi.

Soru: Survivor Yunanistan’ın Çarşamba günkü son bölümünün izlenme payı yüzde kaçtır?

Fatih 37, Anıl 100 cevabını verdi, Acun Ilıcalı Anıl’ın cevabına oldukça şaşırdı ve cevabı 56 olarak açıkladı, kazanan isim Fatih oldu ve Fatih finale kalarak Serhat Akın’ın rakibi oldu.

Final’de 2 olan kazanacaktı. Finalin ilk sorusu İspanya’dan feribotla Afrika Kıtası’na geçmek ne kadar sürer?

Fatih Hürkan 6 gün, Serhat Akın 8 saat cevabını verirken, Acun Ilıcalı cevabı 30 dakika olarak açıkladı ve Fatih şoka uğradı.

Finalin ikinci sorusu; Bir golf topunun üzerinde yaklaşık kaç çukur bulunur?

Serhat 28, Fatih 60 cevabını verdi, ancak cevap 380 olunca durum 1-1 oldu. Finalin son sorusu ise Bir bebeğin altı yaklaşık kaç kere değiştirilir oldu. Fatih 3 bin, Serhat ise bin cevabını verdi, doğru cevap 8 bin olmalıydı. Kazanan isim Fatih oldu ve ilk ödülden iki katı yararlanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz