Görüş Bildir

Survivor 2017 4 Şubat bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Paçayı kurtardı

TV8’de 4 Şubat 2017 Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Peki, Survivor 2017 4 Şubat akşamı bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık sembolünü kim aldı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı, kimin ismi yazılamayacak ve konseyde isim söyleyecek?

Survivor 2017 4 Şubat bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Paçayı kurtardı

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor 2017’de üçüncü hafta dokunulmazlık heyecanı kıyasıya sürdü. Üç tur süren Survivor 4 Şubat dokunulmazlık oyunu sonucunda kazanan takım Ünlüler olunca Gönüllüler takımı kendi arasında bireysel dokunulmazlık oynamak zorunda kaldı. Peki, bireysel dokunulmazlığı hangi isim aldı, Gönüllüllerde 4 Şubat akşamı bireysel dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazandı, bireysel dokunulmazlık kolyesini kim taktı, kim konseyde isim söyleme hakkına sahip olacak.

İŞTE 4 ŞUBAT BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA KAYBEDEN İLK İSİMLER!

Survivor 2017 4 Şubat akşamı bireysel dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecanla başladı. Alp Kırşan’ın sunduğu bireysel dokunulmazlık oyununda ilk elenen isimler Burçak, Anıl, Eser West, Elif ve Denisa oldu ve kolyeye bu hafta veda ettiler.

OYUN GİT GİDE ZORLAŞTI       

TV8’de büyük heyecana sahne olan Survivor 2017’de 4 Şubat Cumartesi akşamı oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu Alp Kırşan’ın farklı komutlarıyla git gide zorlaşıyordu. Bir tık daha zorlaşan bireysel dokunulmazlıkta akabinde Ogeday ve Berna Keklikler elendi. Son olarak Gökhan, Erdi, Sadin, Volkan ve Yiğit kaldı. 4 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı büyük merakla bekleniyordu.

VE SURVIVOR 4 ŞUBAT BİREYSEL DOKUNULMAZ İSİM

Alp Kırşan bir kez daha komut verdi ve oyun daha da zorlaştı. Bu zorlaşan oyunda daha fazla dayanamayan Sadin elendi ve Sadin’in hemen arkasından Yiğit, Gökhan ve Erdi de elendi. İlk hafta bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ve dokunulmaz olan Volkan Çetinkaya bu hafta da dokunulmaz oldu ve ismi yazılamayacak ve hem de konseyde isim söyleme hakkına sahip oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi