Görüş Bildir

Survivor 2017 7 Şubat iletişim ödülünü kim kazandı, patatesler hangi takıma gitti?

TV8’den ekranlarımıza gelen Survivor 2017’de eleme öncesi iletişim ödülü oyunu ekranlara geldi. Son ana kadar heyecanın, hırsın, azmin, kavganın eksik olmadığı Survivor 2017’de 7 Şubat akşamı iletişim ödülü oyununu kim kazandı, hayranlarından gelen mesajları hangi takım yarışmacıları okudu, iletişim oyununu kim kazandı, patatesler kimin oldu?

Survivor 2017 7 Şubat iletişim ödülünü kim kazandı, patatesler hangi takıma gitti?

MUHAMMET YILDIZ

Survivor 2017’de 7 Şubat Salı akşamı kim elendi sorusunun cevabından önce iletişim ödülü oyunu oynandı. Alp Kırşan’n sunduğu iletişim ödülü oyunu adeta nefesleri kesti. Survivor 2017’de eleme gecesinin olduğu son bölümde ilk olarak iletişim ödülü oyunu oynandı. Peki, Survivor 7 Şubat 2017 iletişim ödülünü kim kazandı, iletişim ödülü oyununu kim kazandı, Survivor iletişim ödülünü bu hafta hangi takım kazandı, hangi yarışmacılar hayranlarından gelen mesajları okudu? İşte cevabı…

İLK TURDA BÜYÜK FARK

7 Şubat 2017 Salı akşamı Survivor’da iletişim ödülü oyunu parkur alanına henüz takımlar yeni gelmişti ki Gönüllüler takımı oldukça motive olduklarını belirtip oyunu kazanmak istediklerini belirtti. Ve bu bilinçle ilk tura başladı Gönüllüler. Survivor 2017’de ilk turda Gönüllüler takımı fark yarattı ve ilk turda Ünlüler takımını 5-3 mağlup ettiler.

İKİNCİ TUR NAKAVT

Gönüllüler takımı ikinci tura da iyi başladı ve farkı açmaya başladı, 5 olan kazanacaktı. Ancak Ünlüler takımı yarışmacıları da bir taraftan oyuna ortak olmak istiyor, bir yandan sinirlerine hakim olamıyorlardı. Oyun 3-1 iken Fatih ve Yiğit karşı karşıya geldi. Fatih hata yaptı ve Yiğit kazandı, fırtına da orada koptu. İlhan Mansız, yaptığı hata yüzünden Fatih’i uyarınca Fatih de çileden çıktı ve İlhan Mansız’a sert çıktı. İlhan Mansız’a kafa atmaya çalıştı Fatih ve İlhan Mansız da sinirlendi. Kavga çok çok büyüyecekti ki set ekibi araya girdi.

GÜNÜN BAŞARILI İSMİ BERNA KEKLİKLER!

İletişim ödülü oyununda Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Berna Keklikler, Berna Öztürk ile karşı karşıya geldi. Günün başarılı isimlerinden olan Berna Keklikler son vuruşu da yaptı ve iletişim ödülü oyununu Gönüllülere getirdi. Survivor 2017 7 Şubat Salı akşamı Gönüllüler takımı iki turda da Ünlüler’i mağlup etti ve iletişim ödülünü kazandılar.

HAYRANLARINDAN GELEN MESAJLAR

Gönüllüler takımı ödülü kazanınca hayranlarından gelen mesajları okuyarak moral buldular ve oldukça keyiflendiler. Bu arada hayranlardan gelen mesajlar dışında da Gönüllüler takımı yarışmacılarına kişi başı 3 patates ödülü de verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi