Görüş Bildir

Survivor 2017 7 Şubat kim elendi, adaya kim veda etti? İşte elenen isim

TV8’in en çok izlenen reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017’de 7 Şubat Salı akşamı eleme heyecanı vardı. Survivor 2017 kim elendi, 7 Şubat Survivor kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor’dan veda eden isim, Ünlülerden kim elendi, Gönüllülerden kim elendi, Survivor 7 Şubat akşamı kim elendi sorularının yanıtı alındı.

Survivor 2017 7 Şubat kim elendi, adaya kim veda etti? İşte elenen isim

RECEP KAYA

TV8’den ekranlarımıza gelen ve her an için heyecanı iliklerimize kadar hissettiren Survivor 2017’de 7 Şubat Salı akşamı büyük heyecan vardı. “Survivor 2017 kim elendi” sorusunun cevabının merakla beklendiği 7 Şubat Salı akşamı (dün akşam) eleme heyecanında nefesler tutuldu. Peki, Survivor 2017 7 Şubat’ta kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor 7 Şubat 2017 ünlülerden mi elendi, gönüllülerden mi elendi, hangi yarışmacı Survivor’a veda etti? İşte detaylar…

GÖNÜLLÜLERDEN İKİ ÜNLÜLERDEN İKİ ELEME ADAYI!

Survivor 2017’de Cumartesi Gönüllüler, Pazar günü de Ünlüler eleme adayları çıkarmıştı. Ünlülerden Adem Kılıççı ve Sabriye, Gönüllülerden ise Denisa ve Erdi eleme adayı olmuştu. Peki, Gönüllülerden Denisa mı elendi, Erdi mi elendi, yoksa Ünlülerden Adem mi elendi Sabriye mi elendi? İşte en çok merak edilen de buydu. Survivor 2017 7 Şubat akşamı ne ararsanız vardı, kavga, tartışma, gerilim, elenme korkusu, heyecan ve daha fazlası.

Survivor 2017’de bir kez daha veda konseyi yaşandı. Acun Ilıcalı konseyi başlattı ve önce haftanın en başarılı dört yarışmacısını açıkladı. Sonra da Survivor final hayaline nokta koyacak ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2017’yi izleyen ve yarışmacılara destek verenlerden gelen oylar sonucunda bu hafta en az oyu alan ve elenen isim açıklanacaktı.

SURVIVOR 2017’DE KİM ELENDİ?                

Ünlüler veya Gönülllülerden Survivor 2017’de seyircilerin kullandığı oylar neticesinde rakiplerinden daha az oy alarak Survivor rüyasına nokta koymak zorunda kalan isim açıklandı. Acun Ilıcalı elenen ismi şu sözlerle açıkladı; “Survivor 2017’de arkadaşlar, seyircilerin kullandıkları oyları sonucunda Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem, bu dört adaydan tabii ki hepsine oy kullandılar, ama birine daha az oy kullandılar ve bu isim biraz sonra Survivor adasına veda edecek. Oy kullanan seyircilerimize teşekkür ederiz. Survivor 2017’ye bu hafta veda eden isim Denisa” dedi ve Survivor 2017 7 Şubat akşamı Denisa elendi. Denisa neler söyledi;

HEP KENDİMİ BURAYA AİT HİSSETTİM

Denisa; “Yani ismimi duyunca kötü oldum, yapacak bir şey yok, halkımızın kararı böyleymiş. Belki benim için böylesi daha iyi olacak. Şunun için mutluyum, sizlerle tanıştım, beni buraya uygun gördünüz, bunun için teşekkür ederim. İçimdeki Survivor ruhu asla ölmeyecek devam edecek, ben hep kendimi buraya ait hissettim” diyerek arkadaşlarıyla veda etti.

İŞTE HAFTANIN EN BAŞARILI YARIŞMACILARI!

Survivor 2017’de Acun Ilıcalı haftanın en başarılı isimlerini de açıkladı. Haftanın en başarılı yarışmacıları kızlarda Sema ve Elif seçildi. Sema 23, Elif 20 puan alarak başarılı oldu. Erkeklerde ise haftanın en başarılı ismi 28 puan alarak Serhat Akın seçildi, haftanın en başarılı ikinci ismi ise 20 puan alan İlhan Mansız seçildi. Bu arada Ünlülerden 3 Gönüllülerden 1 isim ödül kazanmış oldu, ödülleri ise kahve ve kurabiye.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi