Survivor 22 Mayıs 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Semih kimi söyledi

Ekranların soluksuz izlenen tek yarışma programı Survivor 2016’da 22 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf Ünlüler oldu. Oyun sahasında Ünlüler ve Gönüllüler’in bayrak atışması geceye damga vurdu. Peki, 22 Mayıs Survivor 2016 ada konseyinde kimler eleme adayı oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Semih kimi söyledi, kim neler söyledi, Survivor 2016 Ünlüler konseyinde en çok ismi yazılan ve eleme adayları kim sorusunun yanıtı haberimizde.

Survivor 22 Mayıs 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Semih kimi söyledi

OKTAY DEMİR

Survivor 2016’da kritik haftalara girildi ve Kıbrıs final yolunda heyecan ve gerilim üst seviyeye tırmandı. Survivor 22 Mayıs 2016 akşamı yayınlanan son bölümde de heyecan, gerilim, bayrak atışması, tartışma, strateji, psikolojik savaş ve daha fazlası, ne ararsanız bulunuyordu. Peki, Survivor 2016 ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, 22 Mayıs Survivor’da  eleme adayları kimler oldu, Semih Öztürk kimi söyledi? İşte yanıtı haberimizde…

KRİTİK OYLAMAYA HEMEN GEÇİLDİ, İLK ADAY YUNUS GÜNÇE!

Survivor 2016’da Kıbrıs finaline artık sayılı günler kala bir kişinin daha elenmesi iki takım için de zor bir durumdu. Survivor 22 Mayıs 2016 akşamı ada konseyinde Ünlüler takımı iki kişiyi eleme adayı olarak gösterecekti. Acun Ilıcalı hemen kritik oylamayı başlattı ve yarışmacılar isim yazmaya başladı. Atakan, Yattara, Semih Öztürk ve Nagihan Yunus Günçe’yi yazarken, Yunus Günçe ise sorunlar yaşadığı Yattara’yı yazdı. Böylelikle 22 Mayıs Survivor 2016’da ilk eleme adayı Yunus Günçe oldu.

YUNUS GÜNÇE: KONSEYDEN NASIL ÇIKTIM?

Yunus Günçe eleme adayı olduktan sonra; “Mahalle düğünlerinde her düğüne giden ve bir şekilde içeri girip her şeyi didikleyen ve onsuz olmayan düğünler yapılan filan adam olur bir tane. Ben de sanki konseylerde o adam gibi hissediyorum kendimi, üst üste 5’inci kere adım çıkıyor. Bunda problem yok, gücenecek bir şey de yok, arkadaşlarım ne yazdı, neler söyledi bilmiyorum. Benim sadece söyleyebileceğim şey, son bir karar değil bu beni öne sürmekten başka bir şey değil bu. İyi geldi bu bana biraz, daha huzurluyum. Burdan da çıkarsam konseyden nasıl çıktım isimli bir kitap yazmayı düşünüyorum. Eyvallah” diye konuştu.

SEMİH ÖZTÜRK KİMİ SÖYLEDİ?

Bireysel kolye sahibi Semih Öztürk dokunulmazdı ve bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaktı. “Üç kişi kaldı, Atakan, Yattara ve Nagihan. Biraz yorum yaparak geleceğim söylemek istediğim isme. Şimdi, Nagihan takım için önemli bir yarışmacı kimse inkâr edemez. Şu süreçte onun söylenmesi nasıl olur diye tabii ki düşündüm. Takımın ihtiyacı var Nagihan’a. Yattara’ya geleceğim onun da başarılı yarışmacı olduğunu kimse inkâr edemez. Atakan’ın kötü bir yarışmacı olduğunu söyleyemem, o da iyi bir yarışmacı. Lakin Atakan’ın Ezgi gittikten sonra 3 ay boyunca arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği mekan vardı, Ezgi gittikten sonra orayı terk ettiğini gördüm. Yani ara ara sohbet de ediyoruz tabii de psikolojisinin arkadaşları gitmeden önce sağlam olduğunu düşünüyorum. Tabii ki yarışmanın sonuna doğru gidiyoruz. Performans anlamında karar vereceğim, görece değerlendirmelerimde takıma daha az katkısı olan ismi söylemek istiyorum. Burda mantıklı bir hareket yapmak zorundayım, takımım için bir hamle yapmak zorundayım, bu bağlamda anlattıklarımdan mütevellit görece iki yarışmacıya nazaran Atakan’ın daha zayıf olduğunu düşünüyorum ve Atakan diyorum” diye konuştu.

ATAKAN: PLANLI BİR KONUŞMA

Atakan; “Ben iki raundu önde bitirdim diye düşünüyorum. En son raunda çıkacağız ve burada da kendimden eminim, performansıma bakarak biraz daha durulayım gibi bir durum söz konusu değil. Potada olmak tabii ki hoş bir şey değil, ben psikolojik olarak ve fiziksel olarak gücümün farkındayım. Ben tabii ki arkadaşlarımla muhabbet edeceğim, çünkü ufak bir barakada yaşıyoruz. Ben burada savaşımı gösteriyorum, hiçbir şeyden de çekincem yok. Allah izin verirse sevenlerim sayesinde çıkarım potadan. Konuşmaları birazcık planlı geldi, bana performansımdan dolayı bir yara vermesi çok mantıksız” diye duygularını aktardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz