Survivor 23 Mayıs 2016 Gönüllüler konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? İbrahim onu söyledi

TV8’in enfes yarışma programı Survivor 2016’da ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybedince ada konseyinde iki kişiyi eleme adayı çıkarmak zorundaydılar. Survivor 23 Mayıs Gönüllüler ada konseyinde kritik oylama yapılacak ve ismi en çok yazılan birinci aday olacaktı. Daha sonra da İbrahim birini söyleyecekti. Peki, 23 Mayıs konseyde kimin ismi yazıldı, Gönüllülerde eleme adayları kim oldu, kim kimin ismini yazdı, Ünlülerden mi yoksa Gönüllülerden mi eleme olacak? İşte detaylar.

Survivor 23 Mayıs 2016 Gönüllüler konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? İbrahim onu söyledi

Survivor 2016’da ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybedince ada konseyinde iki kişiyi eleme adayı çıkarmak zorundaydılar. Survivor 23 Mayıs Gönüllüler ada konseyinde kritik oylama yapılacak ve ismi en çok yazılan birinci aday olacaktı. Daha sonra da İbrahim birini söyleyecekti. Peki, 23 Mayıs konseyde kimin ismi yazıldı, Gönüllülerde eleme adayları kim oldu, kim kimin ismini yazdı, Ünlülerden mi yoksa Gönüllülerden mi eleme olacak? İşte cevabı..

23 Mayıs 2016 Gönüllüler takımının konseyinde kritik oylamaya geçildi. Konseyde Efecan, Serkay ve İbrahim Gizem Memiç’i yazdı, Gizem Memiç Damla’yı yazdı, Damla ise İbrahim’i yazdı.

ACUN ILICALI İLK ELEME ADAYINI AÇIKLADI

Survivor 23 Mayıs 2016’da Gönüllüler oylarını kullandı ve en çok ismi yazılan 1. Aday olacaktı. Gönüllülerde en çok ismi yazılan isim Gizem Memiç olduğu için eleme adayı oldu. Gizem Memiç; “İsmimin çıkacağını biliyordum. Aramızda kırılmaca, darılmaca söz konusu bile değil. Burası evim oldu, bu arkadaşlarım ailem oldu. Ben de elimden geleni fazlasıyla ortaya koymaya çalıştım. Gerçekten pes etmeden her zaman mücadele ettim. Oyunun bir kuralı var. Yapacak bir şey yok, inşallah yoluma mücadeleme devam edebilirim. Bundan sonrası artık halkımızın takdiri, kendimi onlara bırakıyorum. İnşallah hakkımda hayırlı olur.

İBRAHİM KİMİ SÖYLEDİ?

Gönüllüler takımında 23 Mayıs bireysel dokunulmazlığı Survivor 2016’da alan isim İbrahim oldu ve İbrahim kimi söyledi sorusu merakla bekleniyordu. İbrahim; “Kötü gün dostu olduk, çok kötü günlerimiz geçti Survivor’da. Birbirimize tutunmayı bildik. Hep iyi günlerin peşinden gittik. Kurallar gereği bir isim söylemek zorundayım. Kimsenin kimseye tereddütü yok. Şimdi söyleyeceğim isim Damla” dedi ve ikinci aday da belli olmuş oldu.

DAMLA: UMARIM ÜNLÜLER TAKIMINDAN BİRİ GİDER!

Damla; “Tabii ki de aday olmak çok da sempatik bir şey değil. Bir stres, bir endişe, bir korku oluyor. Kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Haliyle tabii ki bir endişe bir hissiyatımız oluşuyor. Takım için hep beraber mücadeleler verdik ve umarım içimizden biri değil de Ünlüler takımından biri gider. Umarım hayırlısı olur” diye konuştu.

BÜYÜK OYLAMA BAŞLADI!

Survivor 2016 23 Mayıs ada konseyinde Ünlüler takımından Yunus Günçe, Avatar Atakan, Gönüllüler takımından ise Damla ve Gizem Memiç eleme adayları oldu. Dört adayın çıktığı konseyden kimin eleneceği büyük merak konusuydu. Acun Ilıcalı da adaylar belli olduktan sonra halk oylamasını başlattı ve izleyiciler kimi destekliyorsa onlara SMS gönderdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler