Survivor 25 Nisan 2016 Ünlüler konseyinde eleme adayı kim oldu? Atakan'ın şok hamlesi

TV8’in heyecan dozu yarışması Survivor 2016 25 Nisan akşamı önce ödül oyunu, daha sonra Ünlüler bireysel dokunulmazlık oyunu, en sonda da ada konseyinde eleme heyecanı yaşandı. Heyecanın yükseldiği 25 Nisan 2016 Survivor Ünlüler konseyinde ikinci eleme adayının kim olacağı merak ediliyordu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan kazandı. Peki, Atakan kimi söyledi, Survivor 25 nisan Ünlüler takımında ikinci eleme adayı kim oldu, Salı günü kim elenecek?

Survivor 25 Nisan 2016 Ünlüler konseyinde eleme adayı kim oldu? Atakan'ın şok hamlesi

OKTAY DEMİR

25 Nisan Survivor 2016’da ne ararsanız vardı. Bir yandan ittifak arama çalışmaları, bir yandan psikolojik savaş, bir yandan takım koruma düşüncesi. Ünlüler takımında ikinci eleme adayı sürpriz bir isim çıktı. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan kazandı ve ada konseyinde bir isim söylemek hakkıydı.

ADA KONSEYİ BAŞLADI          

Survivor 25 Nisan 2016 akşamı ada konseyi heyecanı başladı ve Acun Ilıcalı’da Dominik’te sunumu gerçekleştiriyordu. Acun Ilıcalı Atakan’dan kimi söyleyeceğini söylemesini istedi ve daha sonra eleme adaylarına söz verdi. 25 Nisan 2016 Survivor ünlüler konseyinde Atakan ve Semih gerilimi yaşandı. Peki, Survivor 25 Nisan ada konseyinde Ünlülerde Atakan kimi söyledi, ikinci eleme adayı kim oldu? İşte detaylar….

ATAKAN KİMİ SÖYLEDİ?        

Ünlüler takımının en güçlü erkeklerinden biri olan Avatar Atakan eleme adayını söylemeden önce duygularını aktardı. Atakan; “Takımımdan kimsenin gitmemesi adına ve daha sonrasında bize, Survivor 2016’ya baktığımızda defalarca karşı takımda 1. Olan arkadaşımız Semih var. Semih ile alakalı hiçbir problemimiz olmadığını biliyor. Bir seçim yapmam gerekiyor ve bu seçimi yaparken, takımımdan 7 kişi birleşmeye gitmek için söyleyeceğim isim Semih” diye konuştu ve Survivor 2016’da 25 Nisan 2016 akşamı Ünlüler takımında 2. Eleme adayı Semih Öztürk oldu.

SEMİH ÖZTÜRK BİR KEZ DAHA ELEME ADAYI

Atakan Semih’i söyledi ve Survivor’da oylama başladı. Acun Ilıcalı Serkay, Gizem Kerimoğlu, Semih Öztürk ve Serkay için SMS numaralarını hatırlattı ve yarın akşam adadan biri elenecek, elenecek ismi halk oylaması belirleyecek. Semih Öztürk daha önce Gönüllüler adasında potaya girmiş ve eleme adayı olmuştu. Bu kez Ünlüler takımında güçlü olduğu söylenerek eleme adayı oldu.

Semih eleme adayı olduktan sonra; “Atakan bireysel kolyeyi aldı ve isim söylemesi gerekiyor. Tabii ki keşke bu şekilde söylemeseydi ismimi, ben yanlış buluyorum. Yanlış bulduğum konu şu, toplantıda bu konuşuldu. Atakan kendimi riske atmak istemiyorum dedi, onun da güçlü olduğunu bilmesine rağmen kabul etmedi. Atakan kendiyle çelişti. Şu da var Yunus Bey ile sanırım biraz konuşmalar geçmiş, ama ikisinin de farklı ifadeleri var. Konuşacağız tabii ki güzel bir oylama olacak diye düşünüyorum. Beni potaya sokuyorsa, ben de şunu söylemek istiyorum, hem Limuzin hem de cam kenarı olmuyor. Etk bir şekilde yarışacağız” diyerek duygularını dile getirdi.

Survivor 2016’da birleşme partisi öncesi o çok kritik olan oylama devam ediyordu ve yarışmacıların gözlerinden adeta arkadaşları için dua ediyorlardı. Gönüllüler kendi arkadaşlarını, Ünlüler kendi arkadaşlarını koruma peşindeydi.

Kaynak: Diyarbakır Söz