Görüş Bildir

Survivor 25 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kimler? Potaların kraliçesi

Nefesleri kesen Survivor 2017 25 Şubat akşamı Ünlüler konseyi yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlülerde bireysel dokunulmazlık Furkan’ın oldu. Peki, Furkan kimi söyledi, Survivor 25 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim, Survivor 2017 25 Şubat Ünlülerde kim potaya çıktı?

Survivor 25 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kimler? Potaların kraliçesi

NURDAN AĞAR

TV8’den evlerimize konuk olan ve her anı nefesleri kesen Survivor 2017’de 25 Şubat Cumartesi akşamı önce dokunulmazlık oyunu sonrasında da ada konseyi heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu Furkan kazandı. Peki, Survivor 25 Şubat 2017 ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, konseyde kim eleme adayı oldu, Furkan kimi söyledi, Survivor 2017 25 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı? Cevabı haberimizde…

BİR ÜNLÜLER KONSEYİ DAHA!

Survivor 2017’de geçtiğimiz hafta iki dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kazanmış ve Ünlülerden Berna Öztürk adaya veda etmişti. Survivor 2017 25 Şubat Cumartesi ilk dokunulmazlığı Gönüllüler kazandı ve Ünlüleri konseye yolculadı. 25 Şubat Survivor 2017’de Ünlüler konseyini başlattı Acun Ilıcalı. Öncelikle Gönüllüler ve Ünlüler takımı yarışmacılarının sevinçlerdeki tartışmaları gündeme geldi ve iki takım oyuncuları da yorum yaptı.

SURVIVOR 25 ŞUBAT 2017 ÜNLÜLERDE KİMİN İSMİ YAZILDI?              

25 Şubat 2017 Survivor’da Ünlüler takımı konseyinde oylamaya geçildi artık. Ünlüler takımının güçsüz ismi olarak görülen Sabriye en çok ismi yazılması beklenen isimdi. Ünlüler konseyinde Sedat Ademi’i yazarken, Adem de Sedat’ı yazdı. Sabriye Fatih’i yazarken, İlhan Mansız, Sema, Pınar, Serhat Akın ve Furkan Sabriye’yi yazdı. Fatih, Şahika ve Tarık Mengüç’ün kimi yazdığı montajda gösterilmedi. Survivor 2017 25 Şubat ünlüler konseyinde ismi en çok yazılan isim Sabriye oldu. Birinci eleme adayı olan Sabriye potaların kraliçesi lakabına hak kazandı deyim yerindeyse.

SABRİYE: POTALARIN KRALİÇESİ OLDUM!

Survivor 2017’de bir kez daha eleme adayı olan Sabriye, eleme adayı olmasıyla ilgili ; “Acun bey, ben zaten potanın kraliçesi oldum zaten alıştım. Performansım parkurlarda ne kadar iyi de olsa benim ismim hep potada olacak. Sıkıntı yok, ben alışığım, sevenlerimin desteğine güveniyorum. Hayırlısı neyse o olsun” sözlerini kullandı.

FURKAN KİMİ SÖYLEDİ?

Peki, 25 Şubat 2017 Survivor Ünlüler konseyinde Furkan Kızılay kimi söyledi? Bireysel dokunulmazlık kolyesine sahip olan Furkan Kızılay; “Acun abi hayatım boyunca hakkaniyetli bir insan olmaya çalıştım. Geçen hafta yine ben almıştım, Şahika’nın adını söylemiştim. Ama Şahika’nın adını söyledikten sonra gerçekten Şahika kritik oylar aldı, performansını yukarı taşıdı. Tebrik ediyorum kendisini tekrar. Ben her zaman takımımızın performansı açısından el freni işlevi gören arkadaşlarımızı potaya çıkarmak istiyorum. Kendisini çok seviyorum, adada vakit de geçiriyoruz. Ama ben Fatih abi demek istiyorum, hakkaten tekrar tekrar söylüyorum ne kadar saygı duyduğum bir insan olduğumu kendisine de söyledim” diye konuştu ve ikinci eleme adayı da Fatih Hürkan oldu.

FATİH HÜRKAN: KARDEŞİME KIZMIYORUM

Fatih Hürkan eleme adayı olmasını “Bu kadar erken beklemiyordum aslında. Yarıştığım arkadaşların en büyüğü benden 10 yaş ufak. Kendime de çok kızıyorum. Ben hakka, hukuka çok dikkat ederim, herkese ne bileyim mutlu olmaya teşvik etmeye çalışıyorum. Furkan kardeşime kesinlikle kızmıyorum, kesinlikle, çünkü durumum da belli. Hayırlısı olsun hakkımızda olsun inşallah” diye yorumladı. Survivor 2017’de 25 Şubat akşamı Sabriye ve Fatih Hürkan eleme adayı oldu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi