Görüş Bildir

Survivor 26 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kolye onun boynunda

TV8’in en eğlenceli ve en zor yarışma programı Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Dokunulmalığı Gönüllüler kaybedince kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Peki, 26 Şubat Survivor 2017 bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı, kimin ismi yazılamayacak?

Survivor 26 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kolye onun boynunda

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor 2017’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. 26 Şubat Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu nefes kesen mücadeleler sonucunda kazanan takım Ünlüler oldu. Gönüllüler takımı Alp Kırşan’ın sunumuyla bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık kolyesini alan isim hem haftayı rahat atlatacak ve hem de konseyde isim söyleme hakkına sahip olacaktı. Peki, 26 Şubat bireysel dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 2017 26 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi yarışmacı daha dayanıklı, konseyde kimin ismini söyleyecek?

GÖNÜLLÜLERDE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK HEYECANI

26 Şubat 2017 Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyunu başladı. Gönüllüler takımındaki 11 yarışmacı bireysel dokunulmazlık kolyesine sahip olmak için birbirleriyle yarıştı. Denge ve konsantrasyon isteyen bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt bekliyordu.

İLK KAYBEDEN İSİMLER KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlık mücadelesinde ilk kaybeden isim Berna Keklikler oldu, Bernayı Burçak takip etti ve o da elendi. Daha sonra erkek yarışmacılardan ilk olarak Gönüllüler takımına yeni katılan Bulut elendi, Bulut’tan sonra kolyeye veda eden isim Tuğçe oldu, Tuğçe’yi Elif takip etti. Daha sonrasında ise bireysel dokunulmazlık oyununda Erdi de elendi ve akabinde Sadin de elenen isimler arasında yerini aldı.

SON 4 İSİM OLDUKÇA KONSANTRE!

26 Şubat Survivor 2017’de bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanmak için sona kalan 4 isim oldukça konsantre bir şekilde yarışmaya devam ediyordu. Bu dört isimden ilk elenen iki isim Anıl ve Volkan oldu. Artık iki isim kaldı bireysel dokunulmazlık mücadelesinde. Gökhan ve Ogeday bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanmak istiyordu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017’de 26 Şubat Pazar bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kolyeyi kim aldı sorusu yanıt buldu artık. Ogeday ve Gökhan sona kalan isimler oldu ve dokunulmazlık kolyesini kazanan isim Gökhan oldu. Gökhan dokunulmazlık oyunundaki performansıyla da göze çarpmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi