Görüş Bildir

Survivor 26 Şubat 2017 gönüllülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Gökhan kimi söyledi

Survivor 2017’de müthiş bir Pazar yaşandı. Dokunulmazlık oyunu, sonrasında ada konseyi. Peki, 26 Şubat Survivor 2017 gönüllülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Survivor 2017 26 Şubat gönüllülerde kim potaya çıktı, Gökhan kimi söyledi?

Survivor 26 Şubat 2017 gönüllülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Gökhan kimi söyledi

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8’de Pazar eğlencesi izleyiciye heyecanlı görüntüler izletti. Survivor 2017’de 26 Şubat akşamı ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti  ve ada konseyinde oylama heyecanı yaşadı. Ada konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, 26 Şubat Survivor 2017 eleme adayları kim oldu, Survivor 2017 26 Şubat gönüllülerde kim potaya girdi, Gökhan kimi söyledi?

ACUN ILICALI: HEMEN OYLAMAYA GEÇELİM

Acun Ilıcalı ada konseyini başlattı ve yarışmacılara daha sonra söz hakkı vereceğini belirterek Gönüllüler takımının oylamasını başlattı. Peki, kim kimi yazdı? Gönüllülerde 26 Şubat 2017 Pazar akşamı isim yazılmaya geçildi. Anıl, Sadin ve Volkan Berna’yı yazarken, Berna Anıl’ı yazdı. Elif ve Tuğçe Sadin’i yazdı, Ogeday Erdi’yi yazdı. Bulut, Burçak ve Gökhan’ın kimi yazdığı montajda gösterilmedi. Peki, Gönüllüler takımının birinci eleme adayı kim oldu?

KARMAKARIŞIK OYLAMA!

Survivor 2017 26 Şubat ada konseyinde Acun Ilıcalı oyları saymaya başladı ve kimin birinci eleme adayı olduğunu açıklayacaktı. Oylar sayılırken, 3 Sadin, 3 Berna, 2 Erdi çıktı ve son oy açıldı, Sadin. Sadin’in ismi 4 defa yazılmıştı ve ilk eleme adayı Gönüllülerde Sadin oldu.

GÖKHAN: KİŞİSEL HUSUMETİM VAR

Peki, Survivor 2017’de 26 Şubat ada konseyinde bireysel dokunulmazlık kolyesine sahip olan Gökhan kimi söyledi? Gökhan, eleme adayı olacak ismi ; "Abi geçen sefer adım yazıldığında söylediklerimi tekrarlamayacağım. Ben burada hep gerçekleri ve doğruları söyleyeceğimi biliyorum. Adada anlaşamadığımız arkadaşlarımız oluyor. Ama ben kimseye nefret ve kin beslemiyorum. Ben burada hep takım olduğumuzu savundum. Burada bireysel olarak düşünen çok arkadaş oldu. Ben üstüne basarak birkez daha söylüyorum, burası Gönüllüler adası. Benim geçen potada ismini yazdığım arkadaşım Anıl’dı. Şöyle bir gerçek var ki onun ismini yazarsam ben bu takıma ihanet etmiş olurum. Çok fazla uzatmayacağım, hem ada yaşantısı hem performansı, hem de kişisel husumet besleyen Erdi’yi söylemek istiyorum” sözleriyle belirledi ve ikinci eleme adayı Erdi oldu.

SURVIVOR’DA DÖRT ADAY, İKİ GÖNÜLLÜLERDEN İKİ ÜNLÜLERDEN!

Survivor 2017’de bu haftanın dört eleme adayı belli oldu. Cumartesi akşamı Ünlüler takımından Sabriye ve Fatih aday olmuştu, Pazar akşamı ise Gönüllüler takımından Sadin ve Erdi üçüncü ve dördüncü eleme adayları olarak belirlendi. Acun Ilıcalı yarışmacıların ismini sayarak, destekleyen izleyicilere 1890’a desteklediği yarışmacının ismini yazarak SMS atabileceklerini belirtti.

KİM ELENECEK?

Survivor 2017’de bu haftanın elenecek ismi Salı günü belli olacak. Sabriye mi, Erdi mi, Fatih mi, yoksa Sadin mi elenecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi