Görüş Bildir

Survivor 27 Mart 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimler eleme adayı olacak?

Surivor 2016'da nefeslre tutuldu 27 Mart 33. bölümde dokunulmazlık oyununu oynandı. İzleyicinin reklamlarda bile başından ayrılmadığı dokunulmazlık heyecanı nefesleri kesti. Birbirinden zorlu mücadelelerin yaşandığı Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 27 Mart Survivor dokunulmazlığı hangi takım aldı, Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı gibi soruların yanıtı da alındı.

Survivor 27 Mart 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimler eleme adayı olacak?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

27 Mart 2016 Pazar akşamı Survivor'da haftanın en kritik oyunu dokunulmazlık oyunu oynandı. Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyununu sunarken oldukça heyecanlandı. Çünkü Survivor tarihinde bir ilk yaşandı. 11 sezondur ekranlarımıza gelen Survivor'da Gönüllüler takımında Semih ve Gizem Kerimoğlu kendi istekleriyle oynamama kararı aldı ve Survivor'da bir ilk yaşandı. Gönüllülerde 7 kişi bir tarafta Gizem ve Semih bir tarafta. Müthiş heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da 27 Mart Pazar dokunulmazlığı kim aldı? İşte cevabı…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNA İKİ TAKIM DA İYİ BAŞLADI

Survivor 2016'da Dominik'te haftanın en önemli mücadelesi dokunulmazlık oyunu başladı. Gönüllülerden Semih ve Gizem Kerimoğlu oynamama kararı aldı. Müthiş dokunulmazlık oyununda ilk eşleşmede Ünlülerden Atakan, Gönüllülerden Serkay ile karşılaştı. Serkay kazanarak Gönüllüler takımını 1-0 öne geçirdi. Daha sonra Nihal ve Ezgi karşı karşıya geldi. Ezgi Nihal'i mağlup etmeyi başardı ve Ünlüler skoru 1-1'e getirdi. Yattara da Zafer'i yenip Ünlüler'i 2-1 öne geçirdi. Ünlüler iki defa öne geçti, Gönüllüler iki defa yakaladı. Gönüllüler takımında Nihal 3 oyun kaybetti. Daha sonra Atakan ile Zafer karşılaştı, Atakan kazandı ve Ünlüler 8-6 öne geçti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Skor 8-6 Ünlüler takımının lehineydi ve dokunulmazlığı almaya oldukça yaklaşmışlartı. Bu durumda İbrahim ile Mehmet eşleşti. İbrahim parkuru önde tamamlamasına rağmen, bir tane puzzle tahtasını unutunca kazanan isim Mehmet oldu ve Ünlüler 9-6 öne geçti. Son etapta Ezgi ve Gizem Memiç karşı karşıya geldi, büyük bir özveri ve motivasyon ile kazanan Ezgi oldu. Ünlüler takımı 27 Mart Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımını 10-6 gibi farklı bir skorla mağlup ederek dokunulmazlığı aldı. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ ELEME ADAYI OLACAK

Survivor 2016'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Hal böyle olunca Gönüllüler takımı ada konseyinde aralarından birini eleme adayı olarak gösterecekler ve bireysel dokunulmazlık sembolünü alan kişi de bir isim söyleyecek. Konseyde kimin ismi yazıldı, 27 Mart Survivor eleme adayları kim gibi sorular bu gece yanıtını alacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi