Görüş Bildir

Survivor 28 Şubat 2017 kim elendi, adaya kim veda etti? Kimse beklemiyordu

Survivor 28 Şubat 2017 kim elendi sorusu Google’da trend olmaya aday. Ekranların rekorlar kıran yarışma programı Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler bir veda konseyi yaşadı. Sadin, Erdi, Sabriye ve Fatih eleme adayı olmuştu. Peki, Survivor 2017 28 Şubat kim elendi, Survivor’da kim elendi? İşte cevabı...

Survivor 28 Şubat 2017 kim elendi, adaya kim veda etti? Kimse beklemiyordu

NURDAN AĞAR

“Survivor 2017 kim elendi” sorusunun cevabının alındığı, gerilimin, kavganın, azmin, hırsın, tartışmaların ve duygusallığın zirvelere tırmandığı Survivor 28 Şubat 2017 (dün akşam) bizlere eleme heyecanını yaşattı. Survivor 28 Şubat 2017’de kim elendi, Survivor’da kim elendi, Survivor 2017 kim adaya veda etti? İşte Survivor’a ve finallere veda eden isim.

ADEM VE FURKAN KAVGASI!

Survivor 2017 28 Şubat iletişim oyunu esnasında Furkan ve Adem’in hararetli tartışması ada konseyine de yansıdı. Acun Ilıcalı, konseyde Furkan Kızılay ve Adem Kılıççı kavgasına değindi ve her iki ismin de kendini ifade etmesi için konuşmasını istedi ve kendi yorumunu da yaptı. Bu arada Acun Ilıcalı Survivor 28 Şubat 2017 eleme konseyine İstanbul’dan bağlandı.

İŞTE BİR VEDA KONSEYİ DAHA!

Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı bir kez daha veda konseyi yaşadı. Survivor 2017’de halktan gelen SMS’ler sonucunda bu hafta rakiplerinden daha az oy alan yarışmacı açıklanacaktı. Acun Ilıcalı; “Bu hafta rakiplerinden daha az oy alan ismi açıklayacağım, Ünlüler ve Gönüllüler takımından toplam 4 aday var. Sadin, Sabriye, Fatih ve Erdi eleme adaylarımız” diyerek Survivor 2017 28 Şubat akşamı elenen ve adaya veda eden ismi açıkladı.

SADİN Mİ, ERDİ Mİ, SABRİYE Mİ YOKSA FATİH Mİ ELENDİ?

Geçtiğimiz haftadan bu yana Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya mecralarından tahminler geliyordu. Survivor Panorama’da da yapılan oylamada Fatih’in eleneceği yönünde bir görüş oluşturdu. Survivor 28 Şubat 2017 kim elendi sorusu yanıtını bulacaktı artık. Daha önce Sabriye, Erdi, Fatih ve Sadin eleme adayları olmuştu, Peki, Ünlüler takımından mı, Gönüllüler takımından mı elendi. 28 Şubat Salı Survivor’da kim elendi?

SURVIVOR 28 ŞUBAT ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 28 Şubat 2017 akşamı adaya kim veda etti sorusu cevaplandı. Survivor 2017’de Pazar akşamı gerçekleştirilen SMS oylaması sonrasında rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda edecek olan ismi açıklayacaktı Acun Ilıcalı ve oylama sonuçları tespit edilmişti. Survivor 2017’ye 28 Şubat akşamı veda eden isim Sadin oldu. Sadin Survivor final hayaline veda etti ve Gönüllüler takımı eksildi.

Survivor 2017 28 Şubat akşamı Sadin bir şiirle adaya veda etti;“Ben yine bir şiirle veda etmek istiyorum. Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader, Aldırma böyle gelmiş bu dünya böyle gider, nasibimiz buraya kadarmış. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu kadar abi diyeceklerim” diyerek Survivor 2017’ye veda etti Sadin ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

HAFTANIN EN BAŞARILI YARIŞMACILARI

Survivor 2017’de erkeklerde haftanın en başarılı yarışmacısı Adem oldu, Adem’i Furkan takip etti. Kızlarda ise haftanın birincisi Elif oldu, ikinci isim ise Tuğçe oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi