Survivor 28 Mayıs 2016 final sembol oyununu kim kazandı? Mantı'yı kim yedi

Survivor 2016’da son düzlüğe girildi artık. Survivor’ın bitmesine yaklaşık bir ay kaldı ve yarışmacılar da bu stresi iliklerine kadar yaşıyor. 28 Mayıs Survivor 2016’da son final sembol oyunu oynandı, sembolü en çok olan yarışmacının büyük avantajı olacaktı. Final sembolünü kazanan yarışmacı aynı zamanda takımına yemek ödülü de getirecekti. Peki, 28 Mayıs survivor kim kolye aldı, son final sembol oyununu kim kazandı, Survivor 28 Mayıs sembol ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi?

Survivor 28 Mayıs 2016 final sembol oyununu kim kazandı? Mantı'yı kim yedi

TAHİR KARAKEÇİ

TV8’in heyecan dozu giderek artan ve finaline artık bir ay kalan yarışma programı Survivor 2016’da son final sembol oyunu oynandı. Kıbrıs’taki final koltuklarından birinde oturmak için büyük önem taşıyan final sembol oyunundaki mücadeleler nefes kesti.

ATAKAN YİNE OYUN SAHASINDA YOK!

Gönüllülerde dört, Ünlülerde dört kişi vardı. Atakan sakatlığı sebebiyle oyun alanında yine yoktu ve tüm Survivor fanatikleri “Atakan neden oynamıyor, Survivor’da Atakan neden gözükmüyor” gibi soruları Google’a sormaya başladı. Neyse biz yeniden oyuna dönelim. Survivor’da son final sembol oyununu kim kazandı, erkeklerde final sembolü kimin oldu, kızlarda final sembolü kimin oldu, ödül oyununu kim kazandı, kimin kaç sembolü var, Mor odaya kim gitti, Survivor 2016 28 Mayıs son sembol oyununu kim kazandı ve hangi ödül vardı sorularının yanıtı alındı.

KIZLARDA SEMBOLÜN SAHİBİ DEĞİŞMEDİ

Survivor 2016’nın en çok sembol sahibi olan Nagihan yine Damla ile yarıştı. Ama geçtiğimiz hafta sembolü kazanan Damla bu kez Nagihan’ı mağlup edemedi ve Nagihan Survivor 2016 28 Mayıs son final sembol oyununda 7’inci sembolünü de alarak en çok sembol sahibi olan isim oldu.

ERKEKLERDE NEFES KESEN FİNAL!

28 Mayıs Survivor 2016’da erkeklerde Yattara önce Efecan’ı daha sonra da İbrahim’i eleyerek finale kalan isim oldu. Gönüllülerden Serkay ise Semih Öztürk ve Yunus Günçe’yi eleyerek finalde Yattara’nın rakibi oldu. Serkay ve Yattara mücadelesinde izleyicilerin adeta ağzı açıkta kaldı. Önce Yattara 1-0 öne geçti, Serkay yakaladı 1-1 yaptı. Ancak Yattara sürprize yer vermedi ve kazanan isim oldu. Yattara da sembolü çok olan isimlerden biri. Yattara Serkay’ı mağlup edince Mor odaya da Ünlüler gitti ve mantı yediler. Evet, yanlış duymadınız, 28 Mayıs Survivor 2016’da ödül mor odada mantı yemeğiydi.

Kaynak: Diyarbakır Söz