Survivor 28 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yine mağlubiyet

Survivor 2017 28 Ocak dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. Gerçekten parkuru oldukça zor bir dokunulmazlık oyunu oynandı Dominik adasında. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 28 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım kaybetti? İşte, Survivor 28 Ocak 2017 Pazar dokunulmazlık oyunu detaylar…

Survivor 28 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yine mağlubiyet

TAHİR KARAKEÇİ

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 ekranlarında yine kendi sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor 2017 her sezon olduğu gibi bu sezonda heyecanlı bir şekilde sürüyor. Survivor 28 Ocak 2017 Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununa ne ararsanız bulabiliyordunuz. Peki, Survivor 28 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

İLK TUR ÜNLÜLERİN                             

Ünlüler takımı dünkü kaybettikleri ödül oyunu sonrası dokunulmazlık oyununu kazanmak istiyordu ve bu bilinçle çıktılar parkura. İlk turda Gönüllüleri sahadan silmeyi başaran Ünlüler takımı 1. Tur’u kazanıp genel skorda 1-0 öne geçti.

İKİNCİ TURDA GÖNÜLLÜLER FARKI

Gönüllüler ikinci tura daha hızlı ve etkili başladı ve 1-0 öne geçti. Gönüllüler 2. Tur’da 3-2 öne geçmeyi başarmıştı ve bu skordan hemen sonra Ünlülerden Şahika, Gönüllülerden Burçak karşı karşıya geldi. Şahika yanlış oturttuğu için sembolü deviremeyince avantaj Burçak’a geçti ve Burçak bu fırsatı kaçırmayarak Gönüllüler’i 4-2 öne geçirdi. Son karşılaşmada Ünlülerden Fatih ve Gönüllülerden Gökhan karşılaştı ve Gökhan 2. Tur’u Gönüllülerin kazanmasında pay sahibi oldu. İkinci turu Gönüllüler takımı 5-2 kazandı ve her şey final etabına kaldı. Final etabında 3 galibiyet alan takım dokunulmazlığı kazanacaktı. Peki, final etabını kim kazandı, Survivor 2017 28 Ocak dokunulmazlığı hangi takım aldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte cevabı.

SURVIVOR 28 OCAK DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2017’de bu haftaki ilk dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. Final etabında ilk olarak Ünlülerden Sema ve Gönüllülerden Berna karşı karşıya geldi. Milli atlet Sema parkuru önde tamamladı ancak Berna da arayı açmadı. Sembolü ilk deviren Berna Keklikler oldu ve final etabında Gönüllüler takımını 1-0 öne geçirdi. Dominik’te dokunulmazlık oyununda avantaj Gönüllülerdeydi ve 3 olan kazanacaktı. Ogeday ve Serhat Akın karşı karşıya geldi. Zor ve hız isteyen parkurda Serhat Akın az farkla parkuru önde tamamladı ama tabii ki oyunun son bölümü çok önemliydi ve en ufak bir hata oyunu kaybettirebiliyordu. Serhat Akın Ogeday’dan daha önce sembolü devirdi ve Ünlüler 1-1’lik skoru yakaladı. Daha sonra Gönüllüler Elif ile 2-1 öne geçti. Daha sonra Ünlüller takımı İlhan Mansız ile durumu eşitleyerek skoru 2-2’ye getirdi ve bayrak yarışına gitti. Bayrak yarışında da Ünlüler takımı İlhan Mansız ile skoru 3-2 yaptı ve dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı.Dominik’te nefes kesen dokunulmazlık mücadelesini Ünlüler kazandı ve Acun Ilıcalı dokunulmazlık sembolünü günün en iyisi İlhan Mansız’a verdi.

BİR GÖNÜLLÜLER KONSEYİ DAHA YAŞANACAK                                                                        

Gönüllüler takımı Survivor 2017’nin başından bugüne üç kez üst üste dokunulmazlık oyununu kaybetmiş oldu. Dokunulmazlık sonrası bireysel dokunulmazlık oyunu merak ediliyor ve sonrasında Ada konseyinde zor durumlar yaşanacak ve Gönüllüler takımında kimin eleme adayı çıkacağı merak konusu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı da belli oldu. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Ogeday oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz