Görüş Bildir

Survivor 3 Mayıs 2016 Ünlüler konseyinde 2. Aday kim oldu? Yattara’dan manevra

TV8’den ekranlara gelen Survivor 2016 3 Mayıs akşamı önce ödül oyunu, daha sonra Ünlüler bireysel dokunulmazlık oyunu, en sonda da ada konseyi eleme heyecanı yaşandı. Heyecan, ihtiras, intikam ve stresin arttığı 3 Mayıs Survivor Ünlüler konseyinde 2. Eleme adayının kim olacağı öğrenilecekti. Bireysel dokunulmazlığı Yattara almıştı. Peki, Yattara kimi söyledi, Survivor 3 Mayıs 2016 Ünlülerde ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor 3 Mayıs 2016 Ünlüler konseyinde 2. Aday kim oldu? Yattara’dan manevra

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

3 Mayıs 2016 Survivor’da aradığınız her şeyi bulabilirdiniz. Önce müthiş bir ödül oyunu oynandı ve gelenek değişmedi, yine Ünlüler takımı kazandı ve şelaleye gidip ata bindiler ve yemek de yediler. Daha sonra ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel Dokunulmazlık oyununda Yunus Günçe, Semih, Ezgi ve Nagihan elendi, dokunulmazlığı da Yattara kazandı. Yattara kimi söyleyecekti merakla bekleniyordu.

VE ÜNLÜLER ADA KONSEYİ BAŞLADI          

Survivor 2016 3 Mayıs ada konseyi heyecanı başlamıştı ve Acun Ilıcalı önce Gönüllüler takımına söz verdi. Çünkü Gizem Memiç ve Gizem Kerimoğlu arasında sinirler iyice gerilmiş ve oyun alanında tartışmışlardı, o tartışma konseyde de devam etti ve Acun Ilıcalı Gönüllüler takımına çözüm bulma önerisinde bulundu. Ünlüler takımında da Atakan ve Nagihan gerilimi var derken araya Semih ve Yunus Günçe de girdi daha sonra Yattara da tartışmaya katıldı ve ortalık iyice karıştı, Ünlüler takımı adeta koptu. Ve sonunda bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Yattara’ya kimi 2. Eleme adayı olarak göstereceği Acun Ilıcalı tarafından soruldu. Peki, Survivor 3 Mayıs konseyde Ünlüler takımında ikinci eleme adayı kim oldu, Yattara kimi söyledi? İşte cevabı.

YATTARA KİMİ SÖYLEDİ, YİNE ÇOK ŞAŞIRTTI?

Son iki günün en çok tartışılan konusuydu sosyal medyada, bireysel dokunulmazlığı kim alacak ve kimin ismini 2. Eleme adayı olarak söyleyeceği. Dokunulmazlığı Yattara alınca Yattara’nın kimi söyleyeceği de merak konusu oldu. Yattara’ya söz verildi ve 2. Eleme adayının kim olacağı soruldu. Yattara kimi söyleyeceğini şu sözlerle açıkladı;

“Evet, Survivor kuralı o yüzden ben bir isim söylüyorum. Ben bir isim söyleyeceğim ama inşallah o kişi gitmeyecek. Gerçekten çok zor. Bugüne kadar kimse bana yanlış yapmadan, ben de kimseye yanlış yapmadan herkes dürüst şeyler yaptı. O yüzden bugün ben zor bir isim söyleyecek. Ben taktik olarak isim söyleyecek, çünkü burada iki kız ve dört erkek kaldık. Taktik olarak bir isim söylemem gerekiyor. O yüzden ben kendi kararımı veriyorum. O yüzden bugün ben Yunus isim söylüyor” diyerek Yunus Günçe’yi aday olarak gösterdi. Ünlüler takımında İkinci gitme adayı Yunus Günçe oldu. Atakan ve Yunus Günçe ilk kez aynı potada.

YUNUS GÜNÇE ELEME ADAYI OLDU YİNE GÜLDÜRDÜ!

Yunus Günçe; “Enteresan söyleyeceklerim var, çok hızlı olmaya çalışacağım. Akıllı binalarda camekan olur ve o camekanda bir şey yazar camı kırıldı diye, o camı kırıyorlar içinde ben çıkıyorum. Gönüllüler de belki beni yazmak isterlerse falan yazabilirler yani çekinmesinler. Milyonlarca insana anlatmaya çalışıyorum, o insanlar değerlendiriyor. Bunun için önümüzde çok vakit var ama konuştuğumuz şeyin çok dışında bir şey oldu. Yattara’nın elbette ki konuşurken tatlı, çok sevimli seviyoruz onu. Bir araya gelip de bir şey planlamadık, oturduk konuştuk ve dedik ki Atakan ve Ezgi, hain planım yok sadece baktığında geri kalan beş kişiden Ezgi dedim buradan gitse daha iyi olur. Bir kez daha Yattara’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Survivor 3 Mayıs 2016 akşamı Ünlülerde 2. eleme adayı Yunus Günçe oldu. Yunus Günçe ve Atakan eleme adayları.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi