Survivor 3 Nisan 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Büyük başarı

Ekranların en çok izlenen fenomen yarışma programı Survivor 2016 dolu dizgin devam ediyor. Gün geçtikçe sinirlerin daha da bozulduğu, birleşme haftasının yaklaştığı Survivor'da 3 Nisan 2016 Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Yorucu parkurda oynanan dokunulmazlığı kim kazandı, Gönüllüler mi, Ünlüler mi? 3 Nisan Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmaz kim oldu sorularının yanıtı haberimizde.

Survivor 3 Nisan 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Büyük başarı

MUHAMMET YILDIZ

3 Nisan 2016 Pazar akşamı TV8'de Survivor fırtınası esti. Survivor'ın en ölümcül oyunu olarak nitelendirilen dokunulmazlık heyecanının yaşandığı Dominik'te Gönüllüler ve Ünlüler kıyasıya bir yarışa girdi. Daha önce oynanan 8 dokunulmazlık oyununda iki takımın da eşit galibiyeti bulunuyordu. Peki, bu eşitliği hangi takım bozdu? Survivor 3 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor dokunulmazlığı hangi takım aldı, Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

GÖNÜLLÜLER HER ŞEYE RAĞMEN ZORLADI

Survivor tarihinin en ilginç Gönüllüler takımını bu sezon temsil eden Gönüllülerde Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu yine oynamadı. Damla da sakatlığı sebebiyle oynamayınca Gönüllüler'in işi oldukça zor gözüküyordu. İki takım da dokunulmazlığı çok istiyordu ancak Gönüllüler bir adım öndeydi. Ünlüler takımı 2-1 öne geçmelerine rağmen, daha sonra Efecan, Gizem Memiç, Serkay ve İbrahim ile 4-2 öne geçti Gönüllüler. Gönüllüler 3 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununu daima önde götürdü ve 9-6 öne geçti. Daha sonra Ünlüler takımında Atakan Zafer'e karşı kazandı ve skoru 9-7'ye getirerek Ünlüleri umutlandırdı.

VE GÖNÜLLÜLERDE SERKAY SON NOKTAYI KOYDU

Survivor 2016'da Acun Ilıcalı'nın her zaman daha çok üstünde durduğu ve kimin gidip gitmeyeceğinin belli olacağı dokunulmazlık oyununda durum 9-7 Gönüllüler lehineydi. Gönüllülerde Serkay, Efecan ve Gizem Memiç'in performansları öne çıktı. Son oyunda Gönüllülerden Serkay, Ünlülerden Mehmet karşı karşıya geldi. Serkay Mehmet'i de mağlup ederek dokunulmazlığı Gönüllülere getirdi. Gönüllüler Survivor 2016 dokunulmazlık oyununda bu hafta Ünlüler'i 10-7 yenmeyi başardı.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK

Ünlüler takımı önce bireysel dokunulmazlık sembolünü oynayacak ve kazanan kişinin hem ismi yazılamayacak, hem de konseyde bir eleme adayı çıkaracak. Survivor 3 Nisan ada konseyinde kimin isminin yazılacağı ve iki eleme adayının kimler olacağı büyük merak konusu.

Kaynak: Diyarbakır Söz